U CÍSAŘE - Mělník

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel rodinného typu v historickém centu města Mělník se snídaní v ceně, vhodný mimo jiné i pro cyklisty.

Hotel Kraus (dříve U Císaře) se nachází v historickém centru města Mělník, jen 150m od vyhlídky na soutok Labe a Vltavy. Ve vedlejším objektu se nachází partnerská restaurace & . 34; Vinný dvůr& . 34; . Snídaně se podávají formou bufetu od 07:00 do 09:30 v hotelové jídelně. Hotelové pokoje jsou vybaveny televizory s plochou obrazovkou (LCD) a satelitním příjmem nebo Smart TV. Některé pokoje jsou vybaveny klimatizací. V celém areálu je k dispozici Wi-Fi zdarma. Toaletní potřeby, povlečení a ručníky jsou v ceně ubytovaní. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem. V areálu se také nachází speciální pokoje s manželkou postelí v historickém podzemí v hloubce 11m, bez oken, s klimatizací a s vlastní dubovou vířivou vanou. Za příplatek je možné využít službu praní a žehlení. Hotel leží na Labské cyklostezce, v areálu hotelu se nachází úschovna kol. Parkování automobilů je možné v blízkosti hotelu na veřejné komunikaci.

U CÍSAŘE ubytování v hotelu

V hotelu se nachází 20 pokojů, z toho 2× speciální pokoje v historickém podzemí. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletou. K dispozici jsou pokoje různých typů, větší, menší s koberci či dlažbou, s klimatizací i bez, s manželskými postelemi i oddělenými lůžky. Všechny pokoje mají TV.

Recepce

non-stop 24/7 na telefonním čísle

Gastronomie

Partnerská restaurace se nachází ve vedlejším objektu - Vinný Dvůr. Snídaně formou bufetu se podávají v hotelové jídelně v přízemí.

Okolí hotelu a Mělník

Hotel se nachází v historickém centru města. Nedaleko od hotelu je možné navštívit vyhlídku na soutok Labe s Vltavou, Zámek Mělník, Mělnické podzemí a nejširší kopanou studnu v České republice, Kostnici v kryptě chrámu Sv. Petra a Pavla, Regionální muzeum Mělník. V dojezdové vzdálenosti autem, doporučujeme navštívit hrad Kokořín, hrad Houska, Parostrojní pivovar Lobeč, zámek Liblice, zámek Liběchov, hora Říp, unikátní historické zdymadlo Hořín, Zoopark Zelčín. V okolí se nachází přírodní koupaliště Harasov, Baraba a městské koupaliště Mělník. V okolí se nachází velké množství cyklotras.

Rezervovat ubytování v U CÍSAŘE - Mělník

Nejbližší ubytování v Mělníku a okolí

Ubytování Mělník

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah