HOTEL U RYTÍŘE - Mělník

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Rodinný hotel je umístěn v klidné části pěší zóny, který nabízí apartmány s jedinečným výhledem na dominanty Mělníka - kostel a zámek v bezprostřední blízkosti vyhlídky na soutok Labe s Vltavou (90 m). Umístěn přímo v historickém jádru města. Na

Hotel se nachází v historickém jádru města Mělníka a to přímo v pěší zóně. Jedná se o malý rodinný hotel s prostornými apartmány od 47 m2 do 133 m2s ubytovací kapacitou 23 lůžek. Nabídka 2-6 lůžkových apartmánů (6 dvojlůžek s možnosti přistýlky / 1 delux apartmán - 5 pevných lůžek a přistýlka ve 3 místnostech, koupelny, hydromasážní vana, krb).

HOTEL U RYTÍŘE ubytování v aparthotelu

Nabídka 2-5 lůžkových apartmánů (6 dvojlůžek s možnosti přistýlky / 1 delux apartmán - 5 pevných lůžek ve 3 místnostech, 2 koupelny, hydromasážní vana, krb). Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, sporák vanou desku, ledničku, rychlovarnou konvici, ložní prádlo a koupelnu s fénem a bezplatnými toaletními potřebami. Některé apartmány nabízejí krásný výhled do historické Svatováclavské ulice, jiné pohled na zámek nebo kostel. Hosté si mohou zajít do restaurace na něco dobrého k jídlu, nebo do baru na skleničku. K dispozici jsou také obědové balíčky. Bezplatné připojení Wi-Fi je dnes již samozřejmostí.

Recepce

Recepce:
Hotel check – in 14:00 –20:00
Hotel check – out 8:00 – 10:00

Gastronomie

Otevírací doba: Po – Pá 11:30 – 22:00

Rezervovat ubytování v HOTEL U RYTÍŘE - Mělník

Nejbližší ubytování v Mělníku a okolí

Ubytování Mělník

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah