DOBRÝ KANEC - HOSTINEC - Mělník

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Dobrý Kanec - Hostinec se nachází přímo v historickém centru města Mělníka. Nabízíme stylové ubytování v několika pokojích a apartmánech, vždy s vlastní koupelnou, bezplatnou wi-fi a snídaní v ceně. Ubytování se nachází ve vyhlášeném hostinci s jediným tankovým pivem Plzeňský Prazdroj v mělnickém okrese.

Dobrý Kanec - Hostinec se nachází přímo v historickém centru města Mělníka, 130 metrů od vyhlídky na soutok Labe s Vltavou, 150 metrů od Zámku Mělník a jen 300 metrů od hlavního mělnického Náměstí Míru.

Nabízíme kapacitu 21 lůžek v několika pokojích a apartmánech, vždy s vlastní koupelnou a WC. Samozřejmostí je bezplatná wi-fi, dětská postýlka k zapůjčení a po předchozí dohodě i ubytování se psem. Hostům se každé ráno podává kontinentální snídaně nebo snídaně formou bufetu.

Ubytování se nachází přímo ve vyhlášeném hostinci s jediným tankovým pivem Plzeňský Prazdroj v mělnickém okrese! V rámci restaurace se nachází dětský koutek s pískovištěm. Nabízíme také možnost úschovy kol a nabíjení elektrokol.

DOBRÝ KANEC - HOSTINEC ubytování v pensionu

Apartmány: - Třílůžkový apartmán s možností přistýlky. Součástí apartmánu je kromě koupelny také vlastní kuchyňka s elektrickou varnou deskou, mikrovlnou troubou a lednicí s mrazákem. Samozřejmostí je Wi-Fi zdarma, digitální TV. - Šestilůžkový apartmán v 1. patře objektu. Součástí apartmánu je kromě koupelny také vlastní kuchyňka s elektrickou varnou deskou, mikrovlnou troubou a lednicí s mrazákem. Samozřejmostí je Wi-Fi zdarma, digitální TV. Pokoje: - Třílůžkový pokoj s jednou manželskou postelí (šířka 140 cm) a jednou single postelí (šířka 90 cm). Součástí pokoje je koupelna s WC. Samozřejmostí je Wi-Fi zdarma. - Dvoulůžkový pokoj s jednou manželskou postelí (šířka 140 cm). Součástí pokoje je koupelna s WC. Samozřejmostí je Wi-Fi zdarma. - Dvoulůžkový pokoj s jednou manželskou postelí (šířka 160 cm). Součástí pokoje je koupelna s WC. Samozřejmostí je Wi-Fi zdarma. - Pětilůžkový pokoj se samostatnými postelemi (šířka 90 cm). Součástí pokoje je koupelna s WC. Samozřejmostí je Wi-Fi zdarma.

Recepce

Naše recepce se nachází na baru hostince Dobrý Kanec a je otevřena dle standardní otevírací doby restaurace:

Letní otevírací doba

Pondělí - Čtvrtek - 8:00 - 10:00 a 11:00 - 23:00

Pátek - Sobota - 8:00 - 10:00 a 11:00 - 00:00

Neděle - 8:00 - 10:00 a 11:00 - 22:00

Zimní otevírací doba

Pondělí - Čtvrtek - 8:00 - 10:00 a 11:00 - 22:00

Pátek - Sobota - 8:00 - 10:00 a 11:00 - 23:00

Neděle - 8:00 - 10:00 a 11:00 - 21:00

Gastronomie

Hostinec Dobrý Kanec je jediné místo na Mělníku se špičkově ošetřenou tankovou Plzní! Naše kuchyň je zaměřena na pečená masa & . 34; od kosti& . 34; , studené pivní dobroty a přílohy a saláty vycházející ze sezónní nabídky surovin. Samozřejmostí je polední menu o všední dny, domácí dezerty a široká nabídka tvrdého alkoholu se zaměřením na české a moravské ovocné pálenky. Pro ubytované hosty nabízíme snídaně kontinentální formou nebo formou bufetu.

Okolí pensionu a Mělník

Dobrý Kanec - Hostinec se nachází přímo v srdci Města Mělníka. Centrum historického města, které se nachází nad soutokem dvou největších českých řek - Labe a Vltavy, bylo vyhlášeno městskou památkovou zónou. Prohlídku města je nejlépe začít v našem hostinci a pokračovat na mělnické náměstí Míru s typickými podloubími a s kašnou se sousoším Vinobraní od Vincence Makovského. Celé mělnické náměstí i s přilehlými ulicemi je podkopáno spletí chodeb a sklepů, které jsou několikapatrové a je možné se do nich v rámci prohlídek podívat. Na náměstí upoutá pozornost především radnice a k ní přiléhající bývalý kapucínský klášter s kostelem Čtrnácti svatých pomocníků, který dnes obývá Regionální muzeum Mělník se svými stálými expozicemi a výstavami. Svatováclavskou ulicí se z náměstí dostanete k mělnickému zámku a v těsné blízkosti stojícímu proboštskému chrámu sv. Petra a Pavla. Obě tyto stavby jsou nejvýznamnějšími architektonickými památkami na území města. Mělnický zámek mimo jiné přitahuje svoji pozornost zámeckou vyhlídkou. Z této vyhlídky se nabízí jedinečný výhled na soutok dvou největších českých řek Labe s Vltavou, pohled na majestátní Říp s vrcholky Českého středohoří a výhled do dalekého úrodného Polabí. Chrám sv. Petra a Pavla je jedním z nejstarších chrámů v Čechách z přelomu 10. a 11. století. Zdaleka viditelná je 60 m vysoká věž chrámu s barokní bání. Při návštěvě chrámu s si nenechte ujít i prohlídku kostnice. Nedaleko města se nachází Chráněná krajinná oblast Kokořínsko. Malebná přírodní oblast skal, překrásných jezírek a vesniček s lidovou architekturou. Kokořínsko je proslulé romantickými roklemi a unikátními pískovcovými věžemi, branami, okny a dalšími útvary, které se v takové formě a rozsahu nevyskytují v žádné jiné oblasti České republiky. Kokořínsko je protkáno sítí turistických a cykloturistických tras - doporučujeme k návštěve ať už na kole nebo pěšky!

Rezervovat ubytování v DOBRÝ KANEC - HOSTINEC - Mělník

Nejbližší ubytování v Mělníku a okolí

Ubytování Mělník

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah