APARTMÁNY V PODZÁMČÍ I - Mělník

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Přijeďte do apartmánů V Podzámčí a vychutnejte si chvíle odpočinku v okouzlujících stylových apartmánech. Neopakovatelným zážitkem se pak stane probuzení se zámeckými zvony, výhledem na zámek a přitom pár kroků od vinice s úchvatným pohledem na soutok Labe s Vltavou.

Ve všech objektech můžete využít bezplatné vysokorychlostní Wi-Fi sítě, možnosti uschovat kola v uzamykatelných a monitorovaných prostorech, parkování automobilů je možné v těsné blízkosti Apartmánů na bezplatném parkovišti, Dům má svá vlastní parkovací místa v zahradě. Hostům je neustále k dispozici venkovní posezení na slunečné terase se zelení.

Apartmány jsou nekuřácké. Možnost kouření je na přilehlých terasách. Ubytovat se můžete také se svými čtyřnohými miláčky.

Na požádání apartmán dovybavíme dětskou postýlkou případně jídelní židličkou, apod.

V domě je umístěno celkem sedm apartmánů o kapacitě 27 lůžek. Nejmenší apartmán je určen nejvýše pro osoby a ten největší maximálně pro 6 osob. Každý z apartmánů obsahuje vlastní koupelnu s toaletou. Dva vybrané apartmány číslo IV. a VI. jsou navíc vybaveny klimatizační jednotkou. V celém prostoru domu a apartmánu je volný přístup na internet pomocí wi-fi a to bez jakéhokoliv příplatku.

Do apartmánů je možné se ubytovat s Vašimi domácími mazlíčky tj. zejména se psy a kočkami.

Na požádání Vám apartmán dovybavíme dětskou přistýlkou nebo židličkou.

Všem hostům je k dispozici venkovní posezení na slunečné terase se zelení.

Všechny apartmány jsou nekuřácké. Možnost kouření na přilehlých terasách.

APARTMÁNY V PODZÁMČÍ I ubytování v aparthotelu

Apartmán č. 1

Tento apartmán s rozlohou 45m2 je určen až pro 4 osoby, má samostatnou ložnici vybavenou bytelnou manželskou postelí, v obývací části je k dispozici další pevné lůžko a přistýlka. Příjemnou atmosféru apartmánu dodávají mohutné klenbové stropy s tzv. zrcadlem. Součástí apartmánu je skvěle vybavená kuchyňská linka doplněná barovým sezením pro 4 osoby a také stolem s možností uložení vína, lednička a varná deska je samozřejmostí. Vlastní plně vybavené sociální zařízení (fén, ručníky, sprchový gel, atd.). Výhled z tohoto apartmán je směřován k náměstí Karla IV.

Apartmán č. 2

Tento apartmán s rozlohou 45m2 je určen až pro 4 osoby, je zde k dispozici bytelná manželská postel originálního designu Iron-Art, dále je zde další pevné lůžko a možnost přistýlky. Pohodlné posezení pro 2 osoby. Skvěle vybavená samostatná kuchyně je ve vedlejší místnosti, kde je doplněna stolečkem se čtyřmi židličkami. Součástí je lednička, varná deska a základní vybavení. Vlastní plně vybavené sociální zařízení (fén, ručníky, sprchový gel, atd.). Apartmán má výhled na zámeckou věž.

Apartmán č. 3

Tento apartmán s rozlohou 25m2 je určen pro 2 osoby, je zde k dispozici manželská postel, stoleček a židličky, malá kuchyňka s ledničkou, varnou deskou a základním vybavením. Vlastní plně vybavené sociální zařízení (fén, ručníky, sprchový gel, atd.). Apartmán má výhled na zámeckou věž.

Apartmán č. 4

Tento velký podkrovní apartmán s rozlohou 75m2 je určen až pro 6 osob. Dominantou apartmánu je vysoký zkosený strop s přiznaným trámovým krovem a stěna z režného zdiva. Apartmán má samostatný pokoj se dvěma lůžky. V hlavní obytné místnosti je k dispozici velká manželská postel, stoleček s židličkami a možnost přistýlky. Chodbičkou je navázána kuchyňka s ledničkou a pračkou, varnou deskou a základním kuchyňským vybavením a dalším posezením. Vlastní plně vybavené sociální zařízení (fén, ručníky, sprchový gel, atd.). V obývacím pokoji je také pohodlná pohovka. Apartmán má výhled na zámeckou věž. Tento apartmán je exkluzivně vybaven kvalitní klimatizací.

Apartmán č. 5

Tento podkrovní apartmán s rozlohou 42m2 je určen pro 3 osoby a má velmi romantickou atmosféru. Kromě manželské postele je zde i samostatné lůžko. Součástí je kuchyňka s lednicí, varnou deskou a základním kuchyňským vybavením. Vlastní plně vybavené sociální zařízení (fén, ručníky, sprchový gel, pračka, atd.). Ze střešních oken je krásný výhled nejen na vinici a do přilehlé zeleně, hlavně však na historické stavidlo v Hoříně, které je součástí soutoku našich největších řek Labe a Vltavy.

Apartmán č. 6

Tento podkrovní apartmán s rozlohou 58m2 je určen až pro 4 osoby, dominantou jsou rovněž zkosené stropy a přiznaný trámový krov. K dispozici jsou zde 3 samostatná lůžka a možnost přistýlky. Apartmá je vybaven stolečkem s židlemi, malou kuchyňkou s ledničkou, varnou deskou a základním vybavením. Vlastní plně vybavené sociální zařízení (fén, ručníky, sprchový gel, atd.). Tento apartmán je exkluzivně vybaven kvalitní klimatizací.

Apartmán č. 7

Tento apartmán se samostatným vchodem má rozlohu 42m2 je určen až pro 4 osoby. Apartmán disponuje moderní a přitom romantickou postelí z černého kovu, kterou v protikladu doplňuje bílá kovová postel doplněná ještě o přistýlku. Součástí tohoto apartmánu je skvěle vybavená kuchyňská linka doplněná stolkem a sezením pro 4 osoby. Lednička a varná deska je samozřejmostí. Vlastní plně vybavené sociální zařízení (fén, ručníky, sprchový gel, atd.). Jižní zápraží tohoto apartmánu je směřováno do zeleně a vybízí k posezení. Jen 150 kroků Vás dělí od vinice a výhledu na soutok našich největších řek Labe a Vltavy.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY V PODZÁMČÍ I - Mělník

Nejbližší ubytování v Mělníku a okolí

Ubytování Mělník

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah