LYSEČINSKÁ BOUDA - Horní Maršov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Lysečinská bouda se nachází na Dolních Lysečinách v Horním Maršově v samém srdci Krkonoš. Pension Vám nabídne pohodlné, příjemné prostředí a klidnou horskou atmosféru. Hostům je k dispozici 16 pokojů o celkové kapacitě 49 lůžek, restaurace s barem a krbem, společenská místnost a v letních měsících i letní terasa. Příznivce lyžování pak potěší vlastní lyžařský vlek a sjezdovka. Hosté mohou zaparkovat v letních měsících zdarma na parkovišti u chaty (s povolenkou ke vjezdu do KRNAPu – více informací při rezervaci). V zimním období je k dispozici parkoviště zdarma v obci Horní Albeřice a placená doprava na penzion rolbou. Cena na dotaz, záleží na obsazenosti rolby. V celém areálu penzionu a restaurace se můžete připojit k internetu přes Wi-Fi.

LYSEČINSKÁ BOUDA ubytování v pensionu

Pokoje jsou jednoduše zařízené, pro horaly. Součástí pokoje je povlečená postel a ručník. Koupelny jsou sdílené pro každé patro. Na penzionu jsou dále dvě apartmá s vlastním sociálním zařízením na pokoji. U jednoho apartmá je i plně vybavený kuchyňský kout s lednicí, rychlovarnou konvicí a el. sporákem.

Recepce

Na objekt je nutné dostavit se do 18.00 hod. Klasickou recepcí nedisponujeme.

Gastronomie

V boudě je k dispozici restaurace s barem. Ubytování je možné jak s polopenzí, tak pouze se snídaní, ostatní stravu je možno vybrat z jídelního lístku. Pro skupiny v letní sezoně můžeme zajistit i klasickou českou zabijačku. Rádi se pochlubíme čerstvým domácím chlebem, dezerty, domácím jogurtem i skvělými marmeládami.

Okolí pensionu a Horní Maršov

Skiareál Černá Hora Vychutnejte si až tříkilometrové sjezdovky, nechte se vyvést jedinou osmimístnou kabinkovou lanovkou v České republice nebo nejrychlejší, moderní vyhřívanou šestisedačkou Hofmanky Express. Skiareál Mladé Buky Díky šířce a profilu tratí nabízí areál lyžařské využití rodinám s dětmi i lyžařům hledajícím klidnější svahy a vleky bez front. 7 vleků a třísedačková lanová dráha obsluhují 5,1 km denně kvalitně upravovaných a zasněžovaných tratí. V místním Snowparku došlo k úpravě (zmenšení překážek), aby si na své přišli nejen snowboardisté, ale také rodiny s dětmi. Skiareál Svoboda nad Úpou Nejmenší z areálů SkiResortu ČERNÁ HORA – PEC je ideální pro rodiny s malými dětmi a pro začátečníky. Sjezdovky se sbíhají do jednoho místa, z terasy FordBaru tak máte ideální přehled o tom, jaké pokroky v lyžování vaše děti dělají. něžka Sněžka je se svými 1603,3 m n. m. nejvyšší horou Hraničního hřebenu Krkonoš, Sudet, Čech i celého Česka a celého Slezska. Je to významná dominanta východní části Krkonoš. Přes vrchol Sněžky prochází česko-polská hranice. Janské Lázně Město Janské Lázně, ležící na úpatí Černé hory (1299 m n. m.) v Krkonošském národním parku, se vyznačuje jedinečnou atmosférou lázeňského města lemovanou koloritem horského střediska.

Rezervovat ubytování v LYSEČINSKÁ BOUDA - Horní Maršov

Nejbližší ubytování v Horním Maršově a okolí

Ubytování Horní Maršov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah