PENZION PERMONÍK - Malá Úpa

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Permoník je ryze rodinný penzion po děti s přátelskou atmosférou a velikou dětskou hernou tělocvičnou a dětským hřištěm.

Všechny pokoje mají plně vybavenou kuchyňku. Permoník je ideální pro dovolenou rodin s dětmi. Rozlehlý a světlý interiér penzionu nabízí plno příležitostí k aktivnímu odpočinku.

Penzion Permoník je ryze rodinný penzion po děti s přátelskou atmosférou a velikou dětskou hernou, ideální pro dovolenou rodin s dětmi od miminek, batolat po děti školou povinné. Rozlehlý a světlý interiér penzionu nabízí plno příležitostí k aktivnímu odpočinku.

Dětský penzion Permoník má nízkou ubytovací kapacitu (maximálně do 9 rodin s dětmi), což přispívá k pocitu soukromí, k pohodlí a útulnosti hotelu. Díky tomu se mezi sebou děti velice rychle seznámí a najdou si nové kamarády. Součástí penzion je restaurace a poskytujeme i další služby.

Doporučíme Vám spoustu zajímavých výletů a nabízíme vlastní zábavný animační program.

Díky nízké ubytovací kapacitě zajístíme všem hostům individuální rodinný přístup.

PENZION PERMONÍK ubytování v pensionu

Ideální místo pro dovolenou s dětmi - to je náš rodinný penzion. Nabízíme moderní ubytování pro děti i rodiče, s pohádkovými motivy na stěnách. Každý apartmán na Permoníku má plně vybavenou kuchyňku.

Pro naše nejmenší návštěvníky zapůjčíme dětské postýlky, nočníky, vaničky. Objednat si můžete i přebalovací pult či dětské chůvičky.

Každé dveře nesou obrázek své postavičky. Tak i docela malé děti snadno poznají, na kterém pokoji bydlí.

Gastronomie

Stravování a vaření

Jsme malý rodinný penzion a naší prioritou je Vaše spokojenost.

1. Během zimní a letní sezóny (té hlavní) nabízíme stravování formou polopenze, přítomný je náš kuchař, který je našim hostům k dispozici středa - sobota od 16 do 20 hodin. Připraví vám drobné dobrůtky, jako jsou palačinky či dezerty, nebo také tataráček či poctivý hovězí burger s hranolkami.

2. Během jara a podzimu (vedlejší sezóna), kdy není penzion plně obsazen, je hostům k dispozici vybavená kuchyně na každém apartmánu + mohou využít našeho samoobslužného baru (s konzumačními lístky) s různými druhy nápojů a samoobslužnou pípou.

Tento bar je hostům k dispozici non-stop, a během snídaní a odpoledne od 16:00 do 20:00 (v hlavní sezóně) je zde obsluha.

V případě vyšší obsazenosti i během vedlejší sezóny pro Vás rádi po dohodě také uvaříme.

Okolí pensionu a Malá Úpa

CHKO Krkonoše nabízí obrovskou škálu zajímavých destinací uprostřed křišťálově čisté přírody. Okolí penzionu Permoník nabízí široké možnosti pro výlety v letních i zimních měsících. Pro dovolenou s dětmi doporučujeme navštívit atraktivní lokality, které nabízí vyžití pro Vaše ratolesti a aktivní odpočinek pro Vás.

Rezervovat ubytování v PENZION PERMONÍK - Malá Úpa

Nejbližší ubytování v Malé Úpě a okolí

Ubytování Malá Úpa


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah