PENZION U BÁSNÍKA - Malá Úpa

Více o pensionu

Popis ubytování

Původní roubenka stojí v klidném údolí Horní Malé Úpy v Krkonošském národním parku v nadmořské výšce 950 m/nm, nedaleko od Sněžky a přechodu do Polska.

Roubená dřevěná chalupa po rekonstrukci, v zimě běžky, sjezdovky, v létě pěší túry a cykloturistika. Kompletně vybavená společná kuchyně, vlastní vaření, 2 společné koupelny, pračka a sušička, v apartmánu vlastní WC a koupelna. Jídelna se satelitní TV. Klidná část Východních Krkonoš. Elektrické topení a topení na pevná paliva. V létě možnost parkování u penzionu. V zimě za sněhu přístup pěšky nebo na lyžích, popřípadě sněžným skútrem po předchozím objednání. Internet zdarma.

PENZION U BÁSNÍKA ubytování v pensionu

Celkem 21 lůžek, 1×4 lůžkový s koupelnou v přízemí. V patře 3×4 lůžkový pokoj v každém jedna palanda, 1×3 lůžkový s palandou, 1× manželská postel. K dispozici dětská postýlka. V patře sdílená koupelna s vanou, sdílený záchod. V přízemí plně vybavená kuchyně a jídelna s kachlovými kamny. Sdílená koupelna se sprchovým koutem, 2 oddělené sdílené toalety. Pračka, sušička prádla.

Rezervovat ubytování v PENZION U BÁSNÍKA - Malá Úpa

Nejbližší ubytování v Malé Úpě a okolí

Ubytování Malá Úpa


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah