PENZION BLESK - Malá Úpa

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Blesk se nachází na klidném a kouzelném místě, v nejhezčí krkonošské obci, v Malé Úpě. Penzion poskytuje pohodlné ubytování na čerstvém vzduchu pro jednotlivce, rodiny s dětmi, školy v přírodě, lyžařské kurzy atd.

Pension Blesk se nachází v nejhezčí krkonošské obci, v Malé Úpě. Penzion najdete mimo hlavní silnici, ale zároveň nedaleko centra obce. Ubytování je poskytováno za příznivé ceny v 15 příjemně zařízených pokojích. Rodiny s dětmi jistě ocení nově zrekonstruovanou hernu, venkovní hřiště s trampolínou, nebo maloúpskou Pohádkovou stezku s krkonošskými pohádkami. Součástí penzionu je i stylová restaurace. Víno či kávu si vychutnáte s přáteli v hotelovém baru. Penzion je zapojen do programu Cyklisté vítáni a Krakonošovo království. Parkování je zajištěno v létě u penzionu (parkovací místo je nutné rezervovat), v zimě na hlídaném obecním parkovišti.
Při pobytu na 1 noc se účtuje příplatek ve výši 100 Kč/osoba.

Podmínky zpracování osobních údajů hostů v souladu s GDPR se řídí interní směrnicí Penzionu Blesk, který je pro Vás k dispozici na naší recepci.

PENZION BLESK ubytování v pensionu

Ubytování je poskytováno v 15 pokojích. Celková kapacita penzionu je 40 lůžek, z toho 25 lůžek v pěkně zařízených pokojích se sociálním zařízením a 15 se společným sociálním zařízením. Umyvadlo s teplou a studenou vodou je na pokoji. Penzion disponuje bezplatným bezdrátovým připojením k internetu.

Recepce

8:00 - 20:00

Gastronomie

Součástí penzionu je stylová restaurace a příjemný bar. Restaurace nabízí svým hostům tradiční pokrmy i krkonošské speciality. Snídaně je podávána formou švédských stolů, večeře je servírována formou jednotného menu.

Okolí pensionu a Malá Úpa

Penzion Blesk leží nedaleko centra Malé Úpy, na klidném místě mimo rušnou komunikaci, nedaleko Sněžky. Malá Úpa je jedna z posledních tradičních krkonošských obcí s nádhernými rozlehlými loukami, svěžími lesy, horskými potůčky a čerstvým zdravým vzduchem. Rodiny s dětmi se mohou těšit na unikátní Pohádkovou stezku a sbírku více než 40 Krakonošů. Okolí s krásnou přírodou využijí pěší turisté, cyklisté a v zimě samozřejmě běžkaři i lyžaři.

Rezervovat ubytování v PENZION BLESK - Malá Úpa

Nejbližší ubytování v Malé Úpě a okolí

Ubytování Malá Úpa

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah