BOUDA U KOSTELA - Malá Úpa

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Bouda u kostela PENSION a RESTAURACE nabízí ubytování v blízkosti sjezdovek v Malé Úpě v Krkonoších.

Bouda u kostela PENSION a RESTAURACE se nachází v Malé Úpě a nabízí ubytování v pěti pokojích s vlastní koupelnou. Součástí penzionu je restaurace. Hosté mohou využít také lyžárnu. Parkování přímo u penzionu od jara do podzimu. V zimních měsících jsou cesty nesjízdné, parkování na centrálním parkovišti na Pomezních boudách nebo ve Spáleném mlýnu. Odvoz ubytovaných v zimním období rolbou zpoplatněn. Wi-Fi připojení k internetu zdarma.

BOUDA U KOSTELA ubytování v pensionu

K ubytování je připraveno 5 pokojů – třílůžkový, čtyřlůžkový, pětilůžkový, šestilůžkový a osmilůžkový, všechny s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC.

Recepce

Emailová korespondence kdykoliv během dne, telefonický kontakt v odpoledních hodinách do 19 hodin.

Gastronomie

Součástí penzionu je restaurace, kde můžete ochutnat speciality jak české, tak mezinárodní kuchyně. Snídaně si můžete doobjednat.

Okolí pensionu a Malá Úpa

Lokalita je idálním výchozím bodem pro výlety jak pěší, tak na kole. Vypravit se můžete na Sněžku nebo třeba navštívit Janské lázně. Okolní lesy jsou také oblíbené u houbařů. V zimní sezóně je v okolí v provozu několik lyžařských areálů se sjezdovkami všech úrovní. Ten nejbližší je vzdálen pouhých 500 m od penzionu.

Rezervovat ubytování v BOUDA U KOSTELA - Malá Úpa

Nejbližší ubytování v Malé Úpě a okolí

Ubytování Malá Úpa


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah