CHALUPA SEMAFOR - Malá Úpa

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Chalupa Semafor se nachází přímo v srdci východních Krkonoš, v Dolní Malé Úpě, od níž se pomalu, ale jistě zvedá masiv nedaleké Sněžky. Díky své poloze je chalupa přímo předurčena k pohodové relaxaci a klid zde najde každý, kdo si potřebuje odpočinout od stereotypu všedních dnů a hektičnosti moderního světa. Zde Vás nebude rušit nic jiného než pohledy na široké pláně, západ slunce sklánějící se nad starými hvozdy či pohled na odlesk ohně praskajícího v krbu, který se odráží ve sklence vína stojící před Vámi. Váš nos naplní vůně dřeva z roztopené sauny a jediný zvuk, který bude rušit Váš sluch, bude zpěv větru rozléhající se po nedalekých hřebenech Krkonoš a šum stromů.

Náš penzion je zařízen k Vaší maximální spokojenosti. Nabídne Vám ubytování v prostorných pokojích, které jsou vybaveny lůžky s úložným prostorem. Každý pokoj též disponuje vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a umyvadlem se skříňkou. Samozřejmostí je maximální čistota a pro každého hosta sada ručníků, které vám vyměníme kdykoliv budete potřebovat. Všechny naše přistýlky jsou výsuvné a lůžko, matrace i lůžkoviny jsou ve stejných plnohodnotných rozměrech i kvalitě jako na vyšším lůžku, jsou tedy vhodné jak pro dospělé, tak pro děti (dětská postýlka a dětská židlička k zapůjčení). Návštěvníci chalupy mohou využívat dobře vybavené společné kuchyně, prádelny a sauny. Chalupa Semafor prošla v roce 2013 celkovou rekonstrukcí. Nyní je moderně, elegantně a vkusně vybavena. Můžeme se pyšnit maximálním ekologickým provozem.

CHALUPA SEMAFOR ubytování v pensionu

Borůvkový pokoj - Trojůžkový pokoj navíc s vysouvací přistýlkou a prostorem pro dětskou postýlku, je vybaven vlastní koupelnou s WC, sprchovým koutem a umyvadlem se skříňkou pro vaše maximální pohodlí. Tři okna Vám nabízí nádherný pohled na naší terasu s grilem a do údolí Kravího potoka.

Brusinkový pokoj - Trojlůžkový pokoj navíc se dvěma výsuvnými přistýlkami a místem pro dětskou postýlku. Je samozřejmě vybaven vlastní koupelnou s WC, sprchovým koutem a umyvadlem se skříňkou. Ze čtyř oken se Vám nabízí nádherný výhled do údolí Kravího potoka a na naši terasu s letním posezením a grilem.

Houbový pokoj - Dvoulůžkový pokoj s vlastní koupelnou s WC, umyvadlem se skříňkou a sprchovým koutem. Ze dvou oken se Vám nabízí nádherný pohled na naší slunnou terasu a také do údolí Kravího potoka.

Modřínový pokoj - Dvoulůžkový pokoj s vlastní koupelnou, kde najdete WC, sprchový kout a umyvadlo se skříňkou. Dvě okna nabízejí pohled do údolí Kravího potoka a Kraví hory.

Smrkový pokoj - Čtyřlůžkový pokoj s vlastní koupelnou, kde najdete WC, umyvadlo se skříňkou a sprchový kout má také tři okna, z nichž se nabízí nádherný pohled na příjezdovou cestu a Kraví horu ve směru do centra Malé Úpy a dále na nejvyšší horu Krkonoš - Sněžky.

Gastronomie

Stravování vlastní. K dispozici je velká společná kuchyň a veškeré vybavení. Pro milovníky chmelového moku rádi objednáme sud piva, kýtu na rožnění nebo jiné maso na steaky od místního řezníka.

Rezervovat ubytování v CHALUPA SEMAFOR - Malá Úpa

Nejbližší ubytování v Malé Úpě a okolí

Ubytování Malá Úpa

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah