PENZION VĚRA - Malá Úpa

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Horská chalupa ve stylu & . 34; Krkonošské roubenky& . 34; se nachází v atraktivním horském a klidném prostředí MALÉ ÚPY v nadmořské výšce 1 050 metrů nad mořem. Pronajímá se jako celek.

Chalupa s celkovou kapacitou 11 lůžek je ideálním místem pro odpočinek, rodiny s dětmi.
Pokoje jsou stylově zařízené vybavené sprchou a WC. Pokoje jsou dvoulůžkové, třílůžkové
V letním období je možné parkování u chalupy. V zimním období se parkuje na obecním parkovišti, které je placené. Po domluvě je možný i odvoz zavazadel z parkoviště, které je vzdálené od penzionu 100 m.

Gastronomie

V objektu jsou dvě jídelny s televizemi a satelitním přijímačem a video přehrávačem. Jsou k dispozici pouze pro pronájem chalupy. Pokud je to ubytování po pokojích kuchyňky nejsou k dispozici.

Okolí chalupy a Malá Úpa

Od chalupy 400 m je vzdálen menší lyžařský vlek (cvičná pláňka) pro rodiny s dětmi a 200 m od chalupy je 1200 m nová sjezdovka. Do střediska SKI AREÁLU Malá Úpa rekreanty dopravuje SKIBUS - zdarma. Klient se tak snadno dopraví k lyžařským vlekům, které jsou dlouhé 1200m, 800 m, 600m se zasněžováním a bufetem. Zdatní lyžaři navštěvují sjezdovku na Černé hoře v Jánských Lázních. Přímo pod penzionem začíná běžecká trať.

Rezervovat ubytování v PENZION VĚRA - Malá Úpa

Nejbližší ubytování v Malé Úpě a okolí

Ubytování Malá Úpa

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah