APARTMÁN CHATA BARBORKA - Malá Úpa

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Nově postavený Apartmánový dům Barborka v Krkonošském národním parku poskytuje klidné a bezpečné zázemí pro Vaši dovolenou. Apartmán Chata Barborka poskytuje ubytování pro až 4 osoby.
Apartmán disponuje užitnou plochou 44 metrů čtverečních, s galerií v patře a s nádherným výhledem do okolní krajiny, na který se můžete dívat přímo od stolu. V apartmánu jsou dvě dvojlůžka, jedno v obývacím pokoji a druhé, které si určitě zamilují hlavně děti, se nachází na galerii. K dispozici je plně vybavená kuchyň s myčkou, koupelna s masážním sprchovým koutem a automatickou pračkou. V hlavním obývacím prostoru je HD televize a v celém apartmánu rychlá wifi.
Ve společných prostorech je k dispozici společenská místnost s velkou HD televizí a kulečníkem. Chystáte se k nám na kola? Ve společenské místnosti je vyhrazený prostor s háky pro jejich uskladnění. Chystáte se k nám na lyže? Apartmán má ve spodní části objektu svou uzamykatelnou skříň pro lyže, s nahřívákama na lyžáky.

APARTMÁN CHATA BARBORKA ubytování v apartmánu

​V plně vybavené kuchyni je: lednice s mrazákem, myčka, elektrický sporák a mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice s regulací teploty. Kromě servírovacího a kuchyňského nádobí, zde naleznete sůl, pepř, cukr a černý čaj. Pokud máte rádi kávu, můžete si přivézt kapsle do kávovaru Dolce Gusto. 
Koupelna disponuje sprchovým koutem se zabudovaným masážním panelem a rádiem, umyvadlem se skříňkou a zrcadlem, WC. Dále zde můžete využít automatickou pračku, sušák na prádlo a kolíčky, dětskou stoličku k umyvadlu a fén na vlasy.
Na chodbě je věšák s ramínky a botníkem. Zrcadlo a několik dalších věšáků pro pohodlné zavěšení Vašich věcí.
V obývacím prostoru najdete dostatek úložných prostor pro Vaše věci, HD televizi, dřevěné masivní dvojlůžko, které lze přes den přeměnit na pohodlnou pohovku. V celém apartmánu můžete využívat rychlou wifi zdarma.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN CHATA BARBORKA - Malá Úpa

Nejbližší ubytování v Malé Úpě a okolí

Ubytování Malá Úpa

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah