PENZION RUSALKA - Malá Úpa

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Rusalka patří mezi nejznámější boudy v Malé Úpě. Samotné údolí Malé Úpy by se dalo charakterizovat jako jedno z mála posledních, které není dotčeno masivní výstavbou a udržuje si stále charakter původních krkonošských sídel.

Chata je členitá a velmi rozlehlá a tak i přes větší počet ubytovaných hostů skýtá všem svým návštěvníkům pocit klidu a soukromí. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Jedná se o horskou roubenou chalupu s historií sahající až do roku 1830, kde na vás hned při příchodu dýchnou dávné časy Krkonoš. Rusalka se nachází na cestě (cca 100 metrů) mezi Spáleným Mlýnem (zimní parkoviště a zastávka skibusu do lyžařských areálů v Horní Malé Úpě a Peci pod Sněžkou) a historickým centrem obce - U Kostela. Nabízíme Vám 17 stylově zařízených pokojů s vlastním sociálním zařízením s možností zapůjčení dětských postýlek.

Našim hostům nabízíme ubytování s polopenzí - snídaně formou švédského stolu a večeře servírované minimálně o dvou chodech. Jídlo je vhodné i pro děti od tří let, v restauraci je samozřejmě možné i poobědvat.

PENZION RUSALKA ubytování v pensionu

Pokoje se nachází ve dvou patrech, v prvním patře jsou samostatné pokoje, ve druhém patře dvoupokoje. Jsou velice vhodné pro pobyt spřátelených maminek s dětmi nebo větších rodin, které preferují oddělené a zároveň blízké ubytování rodičů a dětí. V přízemí se nachází restaurace a prostorná roubená jídelna, ve které je k dispozici lednička, rychlovarná konvice a mikrovlnná trouba. Hostům je za poplatek k dispozici sauna, lze si rezervovat i masáže a kosmetiku. Samozřejmostí je i dětská herna, lyžárna a místnost pro kočárky.

Gastronomie

Hosté si u nás mohou vybrat ubytování bez stravy, kdy se po dobu pobytu stravují sami, a nebo ubytování s polopenzí. Pokud hosté zvolí ubytování s polopenzí, je jim snídaně servírována formou švédského stolu a večeře, která zahrnuje polévku a hlavní jídlo (zde mají hoste možnost výběru ze dvou druhů jídel). Oběd si pak můžete dopřát v restauraci, která je součástí našeho penzionu. Samozřejmostí jsou jídla vhodná pro děti od tří let.

Rezervovat ubytování v PENZION RUSALKA - Malá Úpa

Nejbližší ubytování v Malé Úpě a okolí

Ubytování Malá Úpa

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah