HORSKÝ HOTEL JAVOR - Malá Úpa

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

HORSKÝ HOTEL JAVOR se nachází ve východní části Krkonoš, v malebné horské vesničce Malá Úpa – přezdívané „klenot Krkonoš“ nedaleko Pece pod Sněžkou, Jánských Lázní a Špindlerova Mlýna. V každém ročním období, za jakéhokoliv počasí, vždy najdete možnost úžasného strávení volného času jak pro dvojice, tak pro rodiny s dětmi, pro které máme opravdu hodně atrakcí včetně oblíbeného animačního programu. Krkonoše jsou také celoročně jednou z nejatraktivnějších turistických oblastí naší republiky. Proto máte u nás jistotu příjemně strávených dnů, ať už jste hýčkáni milým a pohodovým personálem hotelu nebo při obdivování krás nejvýše položeného lyžařského střediska pouhých 7 km od Sněžky s bohatou paletou atrakcí nejen pro děti, ale i dospělé. 100% spokojenost Vás i dětí je pro nás závazkem. Důkazem je mimo skvělé reference i získání ZLATÉHO CERTIFIKÁTU BABYFRIENDLY HOTEL 2015.

Velké společenské prostory v hotelu umožňují pohodlný pobyt i větším skupinám, výborně se hodí pro: firemní akce, rodinná setkání, třídní srazy, školení, apod. K těmto účelům Vám kromě prostorné jídelny (100 míst) poslouží i salónek s balkónem s kapacitou až 30 míst.

Přímo v hotelu vám po náročném dnu nabízíme možnost relaxace a odpočinku. Můžete využít privátní infra saunu, privání whirlpool pod širou oblouho a širokou nabídku masáží. Na protáhnutí je tu naše posilovna, která je vybavena pomůckami pro částečnou rehabilitaci i posilování a oblíbenými magnetickými rotopedy. Od května do září je k dispozici také venkovní vyhřívaný bazén pro potěchu dětí i dospělých.

Hotel je obklopen hotelovou zahradou, které dominuje velké dětské hřiště se spoustou prolézaček, lanovým parčíkem, trampolínou, indiánským tee-pee, mini ZOO a spoustou dalších atrakcí.

Parkování - Od dubna do listopadu je možno parkovat přímo u hotelu s dostatečnou kapacitou pro 25 a více automobilů (po dohodě i autobus). V měsících prosinec až březen je parkování zajištěno na obecním placeném a hlídaném parkovišti, cena je 100 Kč/den. V případě zakoupení týdenního skipasu v Malé Úpě „SKiMU Pack“, je parkování na celý týden ZDARMA, včetně dalších služeb (např. sauna, jeden den lyžování na Černé Hoře, tělocvična v dopoledních hodinách, atd.)

HORSKÝ HOTEL JAVOR ubytování v hotelu

Ubytovací kapacita hotelu je až 160 míst s přístýlkami, skládá se z dvoulůžkových, trojlůžkových, čtyřlůžkových a pětilůžkových pokojů a dvou apartmánů. Každý pokoj má vlastní oddělené sociální zařízení (umyvadlo, sprchový kout, WC), což je velká výhoda oproti většině okolních penzionů a chalup.

Dvě patra hotelu se dají využít i pro vozíčkáře.

Gastronomie

K dispozici je stylová restaurace s kapacitou až 150 míst. Nabízíme především českou tradiční kuchyni, možnost vegetariánské stravy, ale rádi Vám pomůžeme i s různými dietami (např. bezlepkovou) a pro skupiny sestavíme jídelníček. V Horském Hotelu Javor na Vás čeká příjemná obsluha, vlídné ceny, velké porce chutných pokrmů, na baru široký výběr alkoholických, nealkoholických nápojů i něco malého k zakousnutí.

Snídaně jsou podávány formou švédských stolů, standardně se vydávají v době od 7:30 do 9:30 hodin.

Pro oslavy, svatby, nebo firemní akce je naše restaurace s kapacitou do 150 osob schopna splnit jakékoliv požadavky. V případě většího počtu návštěvníků propojíme restauraci se salónkem. V letním období lze využít pro svatební tabuli i venkovní prostranství, v návaznosti na krytý gril. Naši kuchaři Vám připraví slavnostní menu dle Vašeho přání a rádi pomohou i s jeho návrhem.

Okolí hotelu a Malá Úpa

Malá Úpa je ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku a výlety do Polska (Karpacz, Kowary). V zimě je poloha hotelu ideální pro využití okolních lyžařských středisek SKiMU Malá Úpa (10min.), Velká Úpa – Portášky (10min.), Pec pod Sněžkou (15min.) a Janské Lázně (15min.). Ze ski areálů v Malé a Velká Úpa se mimo skibusů můžete na lyžích dopravit zpět přímo až k hotelu. V okolí se také nachází mnoho pravidelně upravovaných běžkařských tratí pro klasickou techniku i bruslení, vhodných pro začátečníky i zdatnější běžkaře. Poloha hotelu je ideálním výchozím místem pro výstup na 7km vzdálenou Sněžku (1602 m. n. m.).

Dle vašich fyzických možností můžete zdolat naši nejvyšší horu pěšky nebo využít možnosti lanové dráhy z mezistanice Růžová hora (1334 m. n. m.), která se nachází přibližně v polovině trasy. Další výlety můžete podniknout na Pomezní Boudy, kde začíná celoroční pohádková stezka Marie Kubátové vhodná pro děti i dospělé. Oblast Malé Úpy je rájem i pro milovníky kol, rozmanité cyklistické trasy Vás například zavedou i k pozdně baroknímu kostelu Sv. Petra a Pavla z počátku 19. století nebo do romantického Eliščina údolí. V části obce Pomezní Boudy se nalézá hraniční přechod s Polskem. Pro lepší přesuny mezi horskými středisky byly svazkem obcí zřízeny v letních měsících cyklobusy a v zimním období skibusy s odjezdy několikrát denně 100m od hotelu.

Rezervovat ubytování v HORSKÝ HOTEL JAVOR - Malá Úpa

Nejbližší ubytování v Malé Úpě a okolí

Ubytování Malá Úpa

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah