HOTEL VÁPENKA - Horní Maršov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Vápenka leží ve výšce 755 metrů nad mořem, na velmi klidném a romantickém místě v jednom z historicky nejzachovalejších údolí Krkonoš - Horním Maršově. Nabízíme pobyty pro jednotlivce, rodiny s dětmi, skupinové zájezdy, školy v přírodě a firemní školení.

Svou polohou je penzion vhodný pro zimní i letní dovolenou. V zimní sezóně lze navštívit několik lyžařských středisek nebo využít běžkařských tras. V letních měsících doporučujeme pěší výlety a cykloturistiku.

Nejbližší lyžařký vlek je vzdálený cca 100 m od penzionu - Albeřický hřeben.

Baby friendly. Jsme penzion přátelský k dětem. Na pohodlí dětí myslíme při bydlení, jídle i volném čase. V roce 2016 jsme díky tomu získali stříbrný certifikát Baby friendly hotelu.

Součástí penzionu je: restaurace, letní zahrádka, relaxační wellness s vířivou vanou a saunou, stolní tenis, kulečník a stolní fotbal, herna pro děti, venkovní hřiště pro různé druhy sportovních aktivit, otevřené ohniště, vlastní parkoviště

HOTEL VÁPENKA ubytování v pensionu

Celková kapacita hotelu je 80 lůžek. Ubytovat se lze ve dvou, třech, čtyř a šesti lůžkových pokojích a dvou apartmánech. Každý pokoj je standardně vybaven vlastním sociálním zařízením a sprchnou nebo vanou.

Recepce

Telefonická recepce je přítomna po - pá 8:00 - 16:00

Gastronomie

Zaměřujeme se především na českou tradiční kuchyni s využitím lokálních zdrojů. Rádi Vám vyjdeme vstříc i v případě vegetariánské stravy nebo různých diet a pro skupiny připravíme kompletní jídelníček.

Každý den pro vás pečeme čerstvé housky.

Snídaně jsou podávany formou švédských stolů standardně v době od 8:00 do 9:30.

Obědy podáváme v době od 12:00 do 14:00 s možností výběru ze dvou hotových jídel. Návštěvník restaurace si může vybrat z minutkového jídelního lístku.

Večeře výběrem ze dvou hotových variant se podává od 18:00 do 19:30.

Okolí pensionu a Horní Maršov

Zimní aktivity: Lyžování na Albeřickém hřebenu- 650 m dlouhý lyžařský vlek je vzdálen cca 100 m od penzionu. Celková délka tratí je 2,4 km v různých obtížnostech. Na své si tak přijdou začátečníci i pokročilí lyžaři.

Nedaleko hotelu vede běžkařská trasa Lysečinská, která se po pár kilometrech napojuje na Krkonošskou magistrálu. Na běžkách se tak můžete vydat v podstatě do celých Krkonoš.

Letní aktivity: Pěší turistika, cykloturistika, osvětlený tenisový kurt s umělým povrchem 2 km od penzionu, koupání - nový krytý bazén v Janských Lázních, koupaliště a krytý bazén v Trutnově, golf v Mladých Bukách, Relax park s bobovou dráhou a Monkey park v Peci pod Sněžkou, lanová dráha na Sněžku nebo Černou horu.

Rezervovat ubytování v HOTEL VÁPENKA - Horní Maršov

Nejbližší ubytování v Horním Maršově a okolí

Ubytování Horní Maršov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah