HOTEL HLUBOKÝ DVŮR - Hlubočky

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Wellness hotel Hluboký dvůr*** superior je součástí Resortu Hrubá Voda, který leží v nádherném údolí řeky Bystřice pod strmými kopci Oderských vrchů a Nízkého Jeseníku.

Okouzluijící okolí, klid, příroda, skvělá dostupnost autem i vlakem.

Wellness hotel Hluboký dvůr poskytuje zázemí pro kvalitní ubytování standardu 3* superior ve 32 pokojích o celkové kapacitě 80 lůžek. Nabízíme ubytování v 5 typech pokojů (jednolůžkový pokoj 8× , dvoulůžkový pokoj 6× , dvoulůžkový superior 12× , apartmán junior suite 2× , rodinný apartmán suite 4× ). Dále se hosté mohou ubytovat v prostorných apartmánových chatkách, které jsou umístěné asi 50m od hotelu.

Nájezd na hotel (check-in) možný od 14:00, uvolnění pokojů (check-out) do 10:00. V případě domluvy s recepcí je možné časy příjezdu a odjezdu dle možností hotelu individuálně přizpůsobit potřebám hosta.

Celý resort leží mimo dosah sítí všech mobilních operátorů. Na hotelových pokojích naleznete
telefony, na které recepce ráda spojí všechny hovory. Z pokojů je možné se dovolat také Vašim blízkým!
Během pobytu u nás budete dosažitelní pouze pro ty, kteří chcete, aby se Vám dovolali!
Vychutnejte si nádherný pobyt, který začíná pocitem dokonalého klidu.

HOTEL HLUBOKÝ DVŮR ubytování v hotelu

Hotelové Pokoje

Pokoje jsou vybaveny dle evropské jednotné klasifikace standardu 3* superior. Každý pokoj je vyben vždy minibarem, hotelovým telefonem, smart LCD televizí, internetovým připojením, vysoušečem vlasů. Součástí vybavení pokoje je vždy také ručníkový servis a hotelový župan. Celý komplex je nekuřácký.

Apartmánové rodinné chaty

Prostorné moderní chatky s terasou jsou vybaveny vlastním vchodem. Chatky jsou určeny pro 4-5 osob. Součástí chatky je vždy předsíňka, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, dvě ložnice, obývací pokoj s jídelním stolem a vybavenou kuchyňkou (lednice s malou mrazničkou, varná deska, dřez, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, sada nádobí).

Ubytovací kapacita rodinné chatky vychází z kapacit dvou oddělených ložnic (jedna ložnice s manželskou postelí, druhá ložnice se dvěma oddělenými lůžky či jednolůžkem a dvoupatrovou postelí).

Gastronomie

Restaurace nabízí příjemné posezení pro více jak 120 osob. Prostor nekuřácké restaurace je prakticky rozdělen na hlavní sál, dále část s lobby barem, dětským koutkem a terasou.
Restaurace nabízí možnost vyčlenění části prostor pro uzavřenou společnost pro rodinné oslavy, firemní setkání či jiné speciální příležitosti.

Nabízíme moderní českou kuchyni se zaměřením na lokální a sezónní receptury. Skladba jídelního lístku vychází vstříc každému zákazníkovi. V naší restauraci si pochutnají příznivci zdravého životního stylu, děti, milovníci tradiční české kuchyně, ale také zákazníci s dietami.

Restauraci Hluboký dvůr nalezneme v přízemí hotelového komplexu. Stylové a moderní prostředí naší restaurace však velkoformátovými obrazy připomíná dlouhou a zajímavou historii budovy, ve které se restaurace nachází. Restaurace Hluboký dvůr stála na svém místě již před rokem 1898 a plnila stejně záslužné poslání jako dnes, a sice naplnit a předčít všechny potřeby zákazníků, kteří se jí rozhodli navštívit a ochutnat výtečnou lokální kuchyni.

Okolí hotelu a Hlubočky

Wellness hotel Hluboký dvůr je společně se sportovním a zážitkovým areálem s bobovou dráhou, disc-golfem, minigolfem, jízdárnou pro koně, víceúčelovým hřištěm a vlastním ski areálem součástí Resortu Hrubá Voda.

Rezervovat ubytování v HOTEL HLUBOKÝ DVŮR - Hlubočky

Nejbližší ubytování v Hlubočkách a okolí

Ubytování Hlubočky

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah