PENZION MYSLIVNA - Velký Újezd

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Myslivna se nachází v obci Velký Újezd na úpatí Oderských vrchů na Libavé v nadmořské výšce 371 m, 18 km východně od Olomouce, bezprostředně u dálnice E442. Rádi Vás obsloužíme v restauraci, baru a v letní sezóně na zahrádce s krytým grilem. Všem hostům je k dispozici bezplatné parkoviště u penzionu a wifi.

V blízkosti se nacházejí lesy, které přímo vybízejí k turistickým vycházkám, houbaření i cykloturistice. V zimních měsících ocení milovníci zimních sportů skvělé podmínky pro lyžování.

Penzion Myslivna můžete využít při služebních cestách, k pořádání rodinných oslav, svateb, společenských večírků, firemních akcí nebo k rekreaci s komfortním ubytováním. Na základě Vašich požadavků Vám vytvoříme pobytový balíček ušitý přímo na na míru dle Vašich požadavků.

Rádi Vás obsloužíme v restauraci, baru a v letní sezóně na zahrádce s krytým grilem. Všem hostům je k dispozici bezplatné parkoviště u penzionu a wifi. Zveme Vás srdečně k návštěvě Penzionu Myslivna.

Součástí naší nabídky je mimo jiné také kompletní catering v oblasti nápojů a stravování. Spolupracujeme s firmami, které mají dlouholetou tradici na trhu gastronomie.

Zajistíme pro Vás exkluzivní barmany, kuchaře, číšníky atd. Samozřejmostí je kompletní zajištění rautů, firemních večírků, prezentačních akcí, svatebních oslav, ale i narozeninových párty.

PENZION MYSLIVNA ubytování v pensionu

Pro naše hosty jsou k dispozici kvalitně a nově vybavené pokoje zařízené v mysliveckém stylu. Všechny pokoje mají vlastní příslušenství, disponují barevným televizorem, připojením k internetu (WiFi). Příjemnou a útulnou atmosféru dotváří masivní nábytek. V penzionu se nachází osm dvoulůžkových pokojů.

Přihlášení hostů je vázáno na otvírací a zavírací dobu penzionu Myslivna. Stálým hostům poskytujeme věrnostní slevy a bonusy. Skupinové slevy a slevy pro šest a více nocí.

Celková kapacita hotelu je 16 pevných lůžek a 2 přistýlky (2×2 ). Ubytovaným hostům za poplatek zapůjčíme: žehličku, žehlicí prkno, vysoušeč vlasů. Recepce zajišťuje též službu buzení (osobně či telefonicky). Výše uvedené služby lze sjednat na recepci při nástupu na pobyt.

Recepce

Nástup na ubytování je možný od 11:00 - 21:00. Pozdější příjezd pouze po předchozí domluvě!
Opuštění pokojů do 09:00.

Gastronomie

Rádi Vás obsloužíme v restauraci, baru a v letní sezóně na zahrádce s krytým grilem.

Metoda Sous-Vide

Steaky a některé potraviny připravujeme připravujeme metodou Sous-vide. Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená "ve vakuu") je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni. Takto vakuované se jídlo pošíruje po dlouhou dobu – běžně i 72 hodin – o přesně vypočítané teplotě, která je mnohem nižší než ta, která se pro vaření obvykle používá. Nejčastěji je to teplota kolem 60 °C. Záměrem je zachovat přirozenou chuť a texturu kvalitní potraviny

Okolí pensionu a Velký Újezd

Střední Morava nabízí ideální podmínky k vidění mnoha krásných míst. Z Velkého Újezdu lze podniknout mnoho zajímavých výletů po okolí, a to jak pěšky, na kole či motorovým dopravním prostředkem.

Rovinatá Haná je pro cyklisty doslova rájem. Protkává ji hustá a dobře značená síť cyklotras, které celkem měří více než 1500 kilometrů.

Údolí Moravské brány, ve kterém leží Lipník nad Bečvou, umožňuje velmi dobře trávení dovolené aktivním způsobem, ať už pěší turistickou, cykloturistikou, na in-line bruslích nebo dalšími sporty.

Pro cyklisty i pěší turisty náš Penzion doporučuje Akci "Bílý kámen". Tato událost pořádaná městem Velká Bystřice a Auto-velo-klubem Vás zavede do vojenského prostoru Libavá.

Rezervovat ubytování v PENZION MYSLIVNA - Velký Újezd

Nejbližší ubytování Velký Újezd a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah