HOTEL SOLITAIRE - Přáslavice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Solitaire nabízí své služby již 20 let a navazuje na tradici zájezdního hostince, který se na tomtéž místě nacházel po mnoho generací. Stálým zákazníkům je spíše znám jako motel Lammel, který před několika lety změnil jméno a současně také rozšířil sortiment nabízených služeb. Hotel Solitaire snoubí rodinnou tradici s moderními technologiemi tak, aby svým zákazníkům poskytoval prvotřídní servis.

Hotel Solitaire se nachází na 283 km dálnice R35 spojující Brno a Ostravu. Jeho strategická pozice u sjezdu z obou dálničních směrů, rozsáhlé parkoviště a příjemné prostředí jej činí ideálním místem pro ty, kteří se potřebují občerstvit, přenocovat, či načerpat nové síly pro další cestu.

V bezprostřední blízkosti hotelu se nachází rozsáhlé parkoviště pro osobní a nákladní automobily.

Přestože se hotel Solitaire nachází v blízkosti dálniční komunikace, je zároveň klidným místem pro odpočinek. Nabízí ubytování v 16 dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích a apartmánech, v některých je možnost přistýlky.

Standardní pokoje jsou vybaveny dvěma lůžky, televizí a koupelnou se sprchovým koutem.
Apartmány jsou prostornější a netradičně koncipované pokoje s manželskou postelí, pohovkou, televizí a mají koupelnu s vanou.

Celý hotel pokrývá Wi-Fi připojení k internetu, který je k dispozici zdarma. Pro hotelové hosty nabízíme možnost využití garážového parkování. Cena za pokoj je bez snídaně, snídani je možné objednat individuálně dle výběru z jídelního lístku.

HOTEL SOLITAIRE ubytování v hotelu

Standardní pokoje jsou vybaveny dvěma lůžky, televizí a koupelnou se sprchovým koutem. Apartmány jsou prostornější a netradičně koncipované pokoje s manželskou postelí, pohovkou, televizí a mají koupelnu s vanou. Všechny pokoje jsou pokryty Wifi připojeném k internetu.

Recepce

Recepce hotelu je otevřena NON-STOP.

Gastronomie

Restaurace hotelu Solitaire je oblíbeným a vyhledávaným místem zejména pro svou kvalitní kuchyni s celodenní nabídkou tradičních českých jídel a rychlou obsluhou.
Restaurace nabízí také minutky, steaky, saláty a sezónní speciality či dezerty. Teplá jídla se podávají po celý den, v letních měsících je možné posedět na venkovní zahrádce.

Rezervovat ubytování v HOTEL SOLITAIRE - Přáslavice

Nejbližší ubytování Přáslavice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah