PENZION U GRYGARŮ - Lipník nad Bečvou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion s wellness centrem se nachází v centru města Lipník nad Bečvou, cca 25 km od Olomouce na hlavní trase Přerov - Hranice. Nabízí ubytování v 1, 2 a 3 lůžkových pokojích s možností přistýlek a služby moderního wellness centra.

Wellness penzion U Grygarů se nachází ve městě Lipník nad Bečvou, cca 25 km od Olomouce na hlavní trase Přerov - Hranice. Je umístěn v blízkosti centra.

Nabízí ubytování v 1, 2 a 3 lůžkových pokojích s možností přistýlek. Součástí je nově vybudované wellness centrum s vířivou vanou, finskou saunou, parní lázní. Snídaně formou jednoduchého bufetu se podávají v recepci s barem, v sousedství je restaurace, další v blízkém okolí.

Ve uzavřeném dvorním traktu se nachází posezení, úschovna jízdních kol a sportovních potřeb, parkoviště. Dále je k dispozici kadeřnictví, půjčovna společenských šatů a prádelna.

Penzion U Grygarů vždy vyžaduje nahlášení orientačního času příjezdu předem a příjezd po 22 hodině je možný pouze po domluvě s ubytovacím zařízením.

PENZION U GRYGARŮ ubytování v pensionu

Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou, toaletu, lednici, rychlovarnou konvici s kávou a čajem. Na pokoji je LCD TV a WiFi zdarma. Na vyžádání možnost zapůjčení fénu a žehličky. Klimatizace na pokoji za příplatek.

Recepce

Wellness penzion U Grygarů vždy vyžaduje nahlášení orientačního času příjezdu předem a příjezd po 22 hodině je možný pouze po domluvě s ubytovacím zařízením.

Gastronomie

Penzion poskytuje snídaně formou jednoduchého bufetu, které jsou podávány v baru. V sousedství restaurace, další v blízkém okolí.

Okolí pensionu a Lipník nad Bečvou

Okolí nabízí četné turistické trasy a cyklostezky. V dosahu je hrad Helfštýn (cca 2 km), lázně Teplice nad Bečvou se Zbrašovskými aragonitovými jeskyněmi (cca 15 km), Pravěká stezka mamutů – Přerov (cca 12 km), Hostýn (28 km), ZOO Kopeček (30 km), Kroměříž (30 km), ZOO Lešná (46 km)

Rezervovat ubytování v PENZION U GRYGARŮ - Lipník nad Bečvou

Nejbližší ubytování Lipník nad Bečvou a okolí

Ubytování Lipník nad Bečvou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah