RESORT RADSLAVICE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o areálu kempu

Popis ubytování

Resort Radslavice je skvělým místem pro rekreaci turistů a cyklistů, kteří chtějí poznat střední Moravu, i pro ty, kteří chtějí odpočívat v úžasně klidném prostředí a jen tak relaxovat. V blízkosti vede hlavní dálková cyklostezka Moravy „Jantarová cyklostezka“ kterou křižují další zajímavé cyklostezky, ať už místní nebo dálkové. Ubytovat se můžete v moderně zařízených apartmánech či pokojích ve velké chatě. Ve velké chatě se nachází společenská místnost, sdílená kuchyň a sdílená bezbariérová koupelna.

Parkování je možné přímo v areálu a bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

RESORT RADSLAVICE ubytování v areálu kempu

V samostatném apartmánu se mohou ubytovat až 4 osoby. Apartmán obsahuje 2× jednolůžkovou postel, která je standardně sražená v dvojlůžko, a patrovou postel. Dále je k dispozici kuchyňka v apartmánu, sociální zařízení a venkovní posezení. Apartmán je tedy plně samostatný a hosté apartmánu standartně nemají přístup do velké chaty.

Ve velké chatě jsou celkem dva pokoje. Jeden z pokojů disponuje dvojlůžkem. Ve druhém pokoji je 3× jednolůžko a možnost přistýlky. Tyto dva pokoje spolu sousedí a k dispozici jsou k nim 2× sociální zázemí, společná kuchyňka ve velké chatě, společenská místnost a venkovní posezení.

Gastronomie

Pokud si zrovna nechcete vařit v karavanu nebo počasí nepřeje ohništi ani venkovní kuchyni, máte k dispozici zcela vybavenou kuchyni uvnitř chaty. Apartmány mají vlastní plně vybavené kuchyňky.

Okolí kempu a Radslavice

Resort díky své dobré pozici přímo vybízí k objevování Moravy jakýmkoliv způsobem. Vyrazte na pěšky, na kolech či koloběžce a objevujte krásy moravy. V blízkosti vede hlavní dálková cyklostezka Moravy „Jantarová cyklostezka“ kterou křižují další zajímavé cyklostezky, ať už místní nebo dálkové.

Rezervovat ubytování v RESORT RADSLAVICE

Nejbližší ubytování Radslavice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah