TINY HOUSE BLACK SWALLOW (RANCH 66) - Tršice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Dokončili jsme pro vás Tiny House Black Swallow ve stylu Route 66. Zajímavostí je, že je vybudován z lodního kontejneru a název nese po legendárním motelu Blue Swallow v USA. Zasazen v krásném prostředí u Olomouce, v dosahu přírody, koní i města. Tiny House Black Swallow poskytuje ubytování pro 1 až 4 osoby v 1 ložnici.

Moderně zařízený apartmán je jedinečný svou konstrukcí, Skelet tvoří totiž lodní kontejner a stavbu měl na starosti známý YouTuberMarek Popálený, který se na stavbu z lodních konteinerů specializuje. BlackSwallow je zařízen ve stylu Route 66, nechybí velká terasa a pořádný plynovýgril.

Tiny House je vybaven ložnicí s manželskou postelí a obývacím pokojem s rozkládací pohovkou. Vyspí se tak u nás maximálně 4 lidé, například 2 dospělí v ložnici a dvě děti na rozkládací pohovce. K dispozici je zařízená kuchyň, talíře, hrnce, skleničky na nealko i víno. Dvouplotýnková indukční varná deska. Dále mikrovlnná trouba, kávovar na kapsle Nesscafe, lednice.

TINY HOUSE BLACK SWALLOW (RANCH 66) ubytování v apartmánu

Tiny House je vybaven ložnicí s manželskou postelí a obývacím pokojem s rozkládací pohovkou. Vyspí se tak u nás maximálně 4 lidé, například 2 dospělí v ložnici a dvě děti na rozkládací pohovce. K dispozici sprchový kout, umyvadlo, WC, ručníky a sprchový gel, fén. O teplou vodu se stará bojler s kapacitou 80l. Vytápění je možné dvěma způsoby. Prvním je topení klimatizací (tepelné čerpadlo), nejúspornější způsob. Další možnost je elektrické podlahové infra topení, s thermostatem v každé místnosti.

Gastronomie

Stravování vlastní.

V naší obci není ani obchod, ani hospoda. Ale nezoufejte, po dohodě lze připravit jídlo dle potřeby a aktuálního stavu zásob naší domácnosti.

Okolí apartmánu a Tršice

​Pěšky či na kole lzevyrazit k památníku obětem první světové války na půvabném místě Hradisko, odkud se Vám otevře výhled na celé město Olomouc. 20 minut pěšky tam a 20 minutzpět, čtyřkilometrová procházka. Na kole se pak dá pokračovat dále do obceVelký Týnec, či se napojit na trasu & . 34; Chlum& . 34; . Tato trasa vede z velkéčásti lesem a měří přibližně 9 kilometrů. Je vhodná jak pro cyklisty, tak propěší.

Cyklo výlet k přehraděTršice měří cca. 15 kilometrů a jeho výhodou je, že mu v cestě stojí několikrestauračních zařízení: -) Lze také dohodnout vyjížďky na koni ve zdejší stáji, či si stáj jen projít třeba s dětmi a kochat se místními zvířátky různéhodruhu. Stáj je nadohled od ubytováni, 3 minuty chůze.

Možnosti koupání: aquapark Olomouc, přehrada Tršice, koupaliště Penčice, lom Výkleky, rybníkKaprodrom, Plavecký stadion Olomouc, bazén Přerov - Plavecký areál, přírodníkoupaliště Velká Laguna, jezero Poděbrady u Ol. , koupaliště Jadran, aquaparkBohuňovice - Centrum Zdraví, koupaliště Lipník nad Bečvou, Tovačovská jezera, koupaliště Domaželice, jezero Pískáč.

Blízká lyžařskástřediska: Hlubočky.

Rezervovat ubytování v TINY HOUSE BLACK SWALLOW (RANCH 66) - Tršice

Nejbližší ubytování Tršice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah