PENZION OLOMOUC

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Hledáte ubytování Olomouci na služební cestě, dovolené nebo na víkendový pobyt? Nabízíme komfortní ubytování s příjemnou rodinnou atmosféru i cenou v klidné části města Olomouc-Holice. V nově otevřeném Penzionu-ubytování v soukromí.
K dispozici jsou čtyři prostorné a luxusně vybavené pokoje a tři apartmány až pro 8 osob, každý s vlastním sociálním zařízením. Vybavení pokojů lednička, minibar, plazmová televize, rychlovarná konvice, základní gastro vybavení, vysoušeč vlasů, WiFi připojení k internetu zdarma, káva a čaj zdarma mikrovlnná trouba. Na, dětská postýlka a židlička, hračky.
U vchodu uzamykatelné skříňky s hygienickou domácí obuví. Zajistíme i drobný nákup na další služby dle požadavku klienta. Parkování možné před domem zdarma nebo v jeho těsně blízkosti. Ubytování se nachází cca 300m od autobusové zastávky MHD a dalších spojů, časté spojení z centra města i zpět, zdarma autobus do obchodního centra Olympie).
Naší prioritou je individuální přístup a orientace na klienta. Pokud máte specifické požadavky, obraťte se na nás. Vzhledem k našim schopnostem najdeme ideální řešení. Jsme schopni uspokojit speciální požadavky i toho nejnáročnějšího zákazníka.

PENZION OLOMOUC ubytování v pensionu

Nově otevřené ubytování v soukromí, luxusně vybavené pokoje o velikosti pokojů až 25m2 uspokojí i ty nejnáročnější klienty.
Hledáte ubytování Olomouci na služební cestě, dovolené nebo na víkendový pobyt? Nabízíme komfortní ubytování s příjemnou rodinnou atmosféru i cenou v klidné části města Olomouc-Holice. V nově otevřeném Penzionu-ubytování v soukromí.
K dispozici jsou čtyři prostorné a luxusně vybavené pokoje a tři apartmány až pro 8 osob, každý s vlastním sociálním zařízením. Vybavení pokojů lednička, minibar, plazmová televize, rychlovarná konvice, základní gastro vybavení, vysoušeč vlasů, WiFi připojení k internetu zdarma, káva a čaj zdarma mikrovlnná trouba. Na, dětská postýlka a židlička, hračky.
U vchodu uzamykatelné skříňky s hygienickou domácí obuví. Zajistíme i drobný nákup na další služby dle požadavku klienta. Parkování možné před domem zdarma nebo v jeho těsně blízkosti. Ubytování se nachází cca 300m od autobusové zastávky MHD a dalších spojů, časté spojení z centra města i zpět, zdarma autobus do obchodního centra Olympie).
Naší prioritou je individuální přístup a orientace na klienta. Pokud máte specifické požadavky, obraťte se na nás. Vzhledem k našim schopnostem najdeme ideální řešení. Jsme schopni uspokojit speciální požadavky i toho nejnáročnějšího zákazníka.

Recepce

Vážení hosté!
Děkujeme, že jste si vybrali náš PENZION OLOMOUC. Ještě před Vaším příjezdem upozorňuji, že náš Penzion je 15 minut autem od centra Olomouce a bohužel s polohou nejsme schopni nic udělat.
Z důvodu zvýšení úrovně Vašeho komfortu při ubytování, se mění koncept fungování našeho PENZIONU na typ SAMOOBSLUŽNÉHO UBYTOVÁNÍ tedy SELF-ACCOMMODATION SERVICE tedy bez recepce. Téměř všechny činnosti spojené s ubytováním, od rezervace přes platbu/prosím o platnou kartu s dostatkem finačních prostředků/
platba z garanční karty proběhne před Vaším příjezdem, zaslání vstupního kódu nebo check-in/check-out, probíhá elektronicky, proto je naprosto nutné, aby Vaše garanční karta byla aktivní s dostatkem finančních prostředků pro provedení platby, jinak nebude možné zaslat údaje pro ubytování, pokud potřebujete firemní údaje na doklad prosím s předstihem, poté již nebude možné opravit
K tomu, aby byl průběh Vašeho ubytování a následného pobytu co možná nejhladší prosím o přečtení a dodržování následujících instrukci:
-Vstupní kód Vám zašleme v den Vašeho příjezdu na e-mail BOOKINGU, na vyžádání formou SMS.
-Ve vstupní hale Vás žádáme o uložení bot do boxu, jehož číslo koresponduje s číslem Vašeho pokoje. Abyste se cítili jako doma, do boxu jsme si pro Vás zdarma dovolili připravit jednorázové přezůvky;
-Klíč od Vašeho pokoje je ponechán v zámku dveří. Nekuřácké, pohodlné, čisté a komfortně zařízené pokoje nebo apartmány uspokojí i ty nejnáročnější klienty cestující za účelem služební cesty, kulturního poznání či dovolené.
Ve všech pokojích je hostům za poplatek k dispozici minibar. Varná konvice, gastro vybavení, mikrovlnná trouba, fén, TV, WIFI, káva a čaj jsou naším klientům k dispozici ZDARMA na každém pokoji. Koupelny jsou na jednotlivých pokojích vybaveny sprchovým koutem nebo vanou.
-V případě rezervace ubytování se snídaní Vás později po příjezdu požádáme o uvedení času, typu snídaně dle přiloženého který pošleme později foto výběru a čísla pokoje. Snídaně jsou pro hosty servírovány v dohodnutý čas přímo na pokoj.
Čas snídaní:
-pracovní dny 7:30 -10:00 hod
-víkendy a dny pracovního klidu 8:00 -10:00 hod
V případě dřívějšího odjezdu Vám po domluvě rádi nachystáme balíček.
-Parkování je zdarma na klidné, bezpečné ulici před penzionem nebo v jeho těsné blízkosti.
-V případě jakýchkoliv dalších dotazů či nejasností nás prosím neváhejte kontaktovat. S pozdravem a přáním příjemného pobytu, Robert a Lenka Šálkovi,
POPLATEK Z POBYTU PŘEDMĚT POPLATKU Místní poplatek z pobytu se vybírá za úplatný pobyt trvající nejvýše 60 po sobě jdoucích kalendářních dnů u jednotlivého poskytovatele pobytu. Jedná se o hotelová zařízení, penziony, ubytování v soukromí, hostely, motely, ubytovny apod. na území města Olomouce. Výběr poplatku je upraven zákonem č. 565/1990 Sb. , o místních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů a obecně závaznou vyhláškou statutárního města Olomouc 3/2019 Sb. , o místním poplatku z ubytovací kapacity, ve znění pozdějších předpisů. Správa poplatku se řídí zákonem č. 280/2009 Sb. , daňový řád, ve znění pozdějších předpisů POPLATNÍK Poplatníkem poplatku z pobytu je osoba, která v obci není přihlášena. Sazba poplatku z pobytu pro kalendářní rok 2020 činí 21, -Kč za každé využité lůžko a den. Sazba poplatku z pobytu od kalendářního roku 2021 činí 30, -Kč za každé využité lůžko a den
PENZION OLOMOUC si vyhrazuje právo předschválit/provést platbu/ kreditní kartu klienta 72 hodin před příjezdem. Vaše kreditní karta se používá pouze k zajištění platby Vašeho ubytování. V tuto chvíli se na vaši kreditní kartu neúčtují žádné prostředky, pouze v případě zrušení na poslední chvíli dle podmínek zrušení rezervace. V takových případech vám bude účtována cena za první noc. Částka předběžně upravená na kreditní kartě je také bezpečnostním opatřením během vašeho pobytu. V případě: zrušení, prodloužení pobytu, produktů převzatých z minibaru, snídaně, ztracení klíčů atd. Pokud host nemá platnou kreditní kartu, bude při check-inu požadována platba v hotovosti nebo kartou přímo na místě nebo můžeme rezervaci zrušit dle podmínek.

Gastronomie

Snídaně na vyžádání 160, Kč

Okolí pensionu a Olomouc

Krajské město Olomouc leží v srdci Hané a je druhou nejrozsáhlejší rezervací České republiky. V dnešní době patří k nejvýznamnějším moravským metropolím a je pokládáno za kulturní, společenské i sportovní centrum Moravy. V historii bylo jedním z královských měst a pyšní se obsáhlou historií, do které se zapsalo i množství známých osobností. Nachází se zde i druhá nejstarší univerzita České republiky – Univerzita Palackého, která byla založena v roce 1573.
Olomouc se rozprostírá na ploše 103,4 km2 a je 6. největším městem v ČR s 99 529 obyvateli. Sídlí zde starobylé univerzity, arcibiskupství, muzea, divadla i Moravská filharmonie. Ve městě jsou rozsáhlé parky, které slouží k relaxaci, dále se zde nachází velká zoologická zahrada, aquapark, plavecký stadion nebo přírodní areál Litovelského Pomoraví s cyklostezkami a další. Tradičním produktem pocházejícím z Olomouckého kraje jsou Olomoucké tvarůžky.
Olomouc je vyhledávaným střediskem mezinárodních konferencí a nejrůznějších festivalů. Patří sem například Academia film Olomouc (AFO), která je nejstarším festivalem zabývajícím se soustavným mapováním populárně-vědeckého a dokumentárního filmu v České republice. AFO byl založen roku 1966 a jeho hlavním pořadatelem je Univerzita Palackého v Olomouci. Další významnou akcí, která přiláká každoročně několik desítek tisíc návštěvníků je Flora Olomouc. Výstavy a veletrhy se konají na místním výstavišti. Mezinárodně uznávaná je přehlídka špičkových výpěstků květin, okrasných dřevin, zahradní architektury a vazačství. Roku 1958 se v tomto areálu konala první výstava s názvem „Výstava květin podniků místního hospodářství“. Z dalších oblíbených akcí lze jmenovat Podzimní festival duchovní hudby či Mezinárodní varhanní festival nebo také Beerfest, tradiční Litovelský Otvírák a Flamenco festival.

Rezervovat ubytování v PENZION OLOMOUC

Nejbližší ubytování v Olomouci a okolí

Ubytování Olomouc

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah