RESTAURACE A PENZION FOJTSTVÍ - Olomouc

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Fojtství na Svatém Kopečku u Olomouce je situován v historickém objektu bývalého fojtství. Pro hosty penzionu je k dispozici bezplatné parkoviště v areálu. V celém objektu je bezplatné Wi-fi připojení k internetu.

RESTAURACE A PENZION FOJTSTVÍ ubytování v pensionu

1× dvoulůžkový pokoj s přistýlkou, koupelna s vanou, WC; vybavení: LCD TV, WI-FI internet, společné dvoulůžko s možností rozdělení, třetí samostatná postel, výhled do zahrady, koupelna s vanou a WC.

2× čtyřlůžkový pokoj, koupelna se sprchovým koutem, WC; vybavení: LCD TV, WI-FI internet, společné dvoulůžko s možností rozdělení, třetí a čtvrtá dvoupatrová postel, výhled do zahrady, koupelna se sprchovým koutem a WC.

2× apartmán se dvěma pokoji a obývacím pokojem, koupelna s vanou, WC; vybavení: WI-FI internet, tři pokoje, 1. pokoj společné dvoulůžko s možností rozdělení, 2. samostatné lůžko a dvojpatrová postel, 3. obývací pokoj s možností přistýlky, koupelna s vanou a WC.

Recepce

Check-in je možný od 14:00 do 19:30

Gastronomie

V ceně pobytu je snack koutek s kávou včetně mléčných specialit, vodou a džusem, balené pečivo, toastový chléb, máslo, marmeláda, paštika.

Rezervovat ubytování v RESTAURACE A PENZION FOJTSTVÍ - Olomouc

Nejbližší ubytování v Olomouci a okolí

Ubytování Olomouc

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah