APARTMÁNY LOŠOV - Olomouc

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Moderně zařízené, prostorné a kompletně vybavené pro Vaše pohodlí, takové jsou apartmány v Lošově. Díky své poloze nabízí neopakovatelný zážitek, kdy se ráno probudíte do krásné a klidné přírody.

Recepce

Apartmány Lošov jsou ubytováním samoobslužného typu.

Platba i check-in probíhají online, před příjezdem.

V potvrzení rezervace naleznete PIN kód pro přihlášení do aplikace My Alfred, ve které probíhá správa celého vašeho pobytu.

Aplikace otevřete na jakémkoliv internetovém prohlížeči na adrese style="box-sizing: border-box; border: 0px; vertical-align: baseline; font-family: open-sans, sans-serif; font-stretch: inherit; margin: 0px! important; padding: 0px 0px 12px! important; line-height: 1. 2! important; font-size: 18px! important; color: rgb (33, 33, 33) ! important; letter-spacing: 0. 4px! important; ">Zde provedete online check-in, online platbu.

Po splnění těchto kroků se vám zobrazí kód pro vstup, který vám slouží místo klíče. Otevřete s ním garážová vrata, hlavní vchod i váš apartmán.

S kódem otevřete také kolárnu umístěnou vedle parkovacích míst.

Kód platí od 15:00 v den příjezdu a do 10:00 v den odjezdu.

Po skončení pobytu je nutné provést v aplikaci také online check-out!

Okolí apartmánu a Olomouc

Ubytování Apartmány Lošov naleznete mezi lesy prvního cípu Nízkých Jeseníků. V okolí se nachází plno zajímavých míst, které stojí za to navštívit. Hned za rohem naleznete Baziliku na Svatém Kopečku a vyhlášenou olomouckou ZOO. Kousek dál můžete zavítat do muzea olomouckých tvarůžků v Lošticích a spojit to s návštěvou hradu Bouzov či Mladečských jeskyň.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY LOŠOV - Olomouc

Nejbližší ubytování v Olomouci a okolí

Ubytování Olomouc

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah