HOTEL S-PORT - Dolany

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel S-Port je situován v obci Véska, nedaleko hlavního regionálního centra - města Olomouce a nabízí svým hostům ubytování v 30 komfortně vybavených dvojlůžkových pokojích a 4 rodinných pokojích s možností přistýlky až pro dvě osoby.

Hotel S-Port je situován v obci Véska, nedaleko hlavního regionálního centra - města Olomouce.

Nově otevřený hotel nabízí svým hostům ubytování v 30 komfortně vybavených dvojlůžkových pokojích a 4 rodinných pokojích s možností přistýlky až pro dvě osoby. Všechny pokoje mají vlastní balkón nebo francouzské okno s výhledem na golfové hřiště nebo Oderské vrchy. K vybavení pokojů patří i trezor a lednice, samozřejmostí je WiFi připojení ve všech prostorech hotelu zdarma.

K dispozici je i restaurace, bowling, sky bar s krásným výhledem, fitness, konferenční prostory až pro 70 osob, 3 bezbariérové pokoje a parkování přímo u hotelu.

HOTEL S-PORT ubytování v hotelu

K dispozici je celkem 30 dvojlůžkových pokojů, které mohou být díky své variabilitě použity jako pokoje s manželskou postelí nebo dvěma oddělenými postelemi. Celková plocha pokoje je 26 m2, pokoj je vybaven dvěma postelemi 90×200 cm, nočními stolky, psacím stolem se židlí, konferenčním stolkem s křesílkem, šatní skříní, věšákovou stěnou a zrcadlem.

Hotel nabízí 4 pokoje typu suite jejichž plocha je 42 m2. Tyto pokoje mají předsíň a oddělenou část na spaní a oddych. Pokoj je vybaven dvěma postelemi 90×200 cm, nočními stolky, psacím stolem se židlí, konferenčním stolkem s rozkládací pohovkou, šatní skříní, věšákovou stěnou a zrcadlem.

Recepce

Každý den od 6:00 do 22:00 hodin.

Okolí hotelu a Dolany

I přes svou blízkost k Olomouci se nachází v krásném přírodním prostředí zasazeném na úpatí Oderských vrchů. V těsném sousedství se nachází místní sportovní areál, který zahrnuje golfové hřiště, tenisové kurty, víceúčelové hřiště, krytou halu a množství dalších aktivit. Nedaleko je situován také lyžařský skiareál Hlubočky u Olomouce. Okolní příroda protkaná množstvím cyklotras a cyklostezek nabízí skvělé podmínky pro pěší i cykloturisty.

Rezervovat ubytování v HOTEL S-PORT - Dolany

Nejbližší ubytování v Dolanech a okolí

Ubytování Dolany

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah