CHATA JITŘENKA - Zdobnice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata Jitřenka se nachází v obci Zdobnice v nadmořské výšce 660 m. n. m. Ubytovat se zde můžete ve dvoulůžkových až pětilůžkových pokojích, které nemají vlastní sociální zařízení. V budově najdete restauraci, která je pouze pro ubytované klienty. Pouhých 200 metrů od chaty se nachází sjezdovka, která je vhodná především pro začínající a mírně pokročilé lyžaře. V létě je chata ideálním výchozím bodem pro pěší i cyklistické výlety.

CHATA JITŘENKA ubytování v chatě

K dispozici jsou dvoulůžkové až pětilůžkové pokoje, na kterých najdete pohodlné postele a umyvadlo s teplou a studenou vodou. Sprchy a toalety jsou společné na chodbě. Využít můžete i infrasaunu. Samozřejmostí je bezplatné bezdrátové připojení k internetu.

Gastronomie

K ubytování si můžete dokoupit polopenzi či plnou penzi. Jídla jsou podávána v restauraci, která je součástí objektu a slouží pouze pro ubytované hosty.

Okolí chaty a Zdobnice

Chata se nachází v krásné krajině obklopena téměř panenskou přírodou a zároveň blízko oblíbeným lyžařským areálům. Místo přímo vybízí k podnikání pěších i cyklistických výletů po okolních horách, kromě hřebenových túr se můžete vydávat i po naučných stezkách.

Okolí je velmi vyhledáváno turisty i v zimě. Na blízkých svazích se objeví mnoho sjezdovek různých délek a obtížností. Začátečníci mohou využít jednu z lyžařských škol. Na své si přijdou i milovníci bílé stopy, pro které jsou upravovány kilometry běžkařských tratí.

Pokud máte rádi památky a historii, tak vás jistě potěší množství hradů a zámků, které se v okolí nachází. Jedná se například o zámek Opočno či Kvasiny nebo hrad Potštejn.

Rezervovat ubytování v CHATA JITŘENKA - Zdobnice

Nejbližší ubytování v Zdobnicích a okolí

Ubytování Zdobnice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah