APARTMÁN NEBESKÁ RYBNÁ - Hradec Králové

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Nebeská Rybná najdete v Rokytnici v Orlických horách. V apartmánu se může ubytovat až 10 lidí. Naleznete zde všechno co byste mohli pro pobyt v horách potřebovat, včetně kuchyně či vytápění. K dispozici budete mít sklep i balkón. Přímo v místě se nachází hospůdka, kde se můžete najíst. V okolí se nachází mnoho zajímavých míst, které určitě stojí za vidění.

APARTMÁN NEBESKÁ RYBNÁ ubytování v apartmánu

Apartmán může ubytovat až 10 lidí. Najdete zde vybavenou kuchyň se spotřebiči i nádobím. V obývacím pokoji je televize i rádio. Topit můžete elektřinou nebo krbovými kamny (dřevo na týden je samozřejmostí). V koupelně je rohová vana a toaleta.

Gastronomie

Využít můžete kuchyň přímo v apartmánu nebo hospodu v objektu.

Okolí apartmánu a Hradec Králové

Vzhledem k poloze v Orlických horách místo skýtá mnoho zimních i letních aktivit. V zimě jsou v okolí lyžařská střediska se sjezdovkami různých obtížností a délek. Milovníci bílé stopy jistě ocení kilometry běžkařských tras. V létě můžete podnikat výlety po horách, a to pěšky i na kole. I samotné město Rokytnice v Orlických horách má co nabídnout. Mimo jiné je zde městská památková zóna.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN NEBESKÁ RYBNÁ - Hradec Králové

Nejbližší ubytování v Hradci Králové a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah