PENZION JÍLOVANKA - Zdobnice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Jilovanka se nachází v rekreační obci Zdobnice, která je situována do chráněné krajinné oblasti Orlické Hory. Penzion nabízí rodinné prostředí, osobní přístup v péči o hosta a umístění v krásné přírodní lokalitě Orlických hor.

Jilovanka je nově zrekonstruovaný penzion v samotném srdci Orlických hor. Hlavní důraz je zde kladen na rodinné prostředí, proto je penzion velmi vhodný zejména pro rodiny s dětmi, ale i pro různé společenské a firemní akce. V letních měsících je možnost grilování na zahrádce vedle penzionu. Zejména rodiny s dětmi ocení veškeré vnitřní nekuřácké prostory a dětský koutek. WIFI je k dispozici v celém objektu zdarma.
Stravování je řešeno formou polopenze nebo minutkové kuchyně.
Parkování je k dispozici u penzionu zdarma.

PENZION JÍLOVANKA ubytování v pensionu

Penzion nabízí ubytování v 10 pokojích s celkovou kapacitou 30 lůžek. K dispozici jsou dvojlůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkových pokoje. Možnost ubytování je také ve dvou apartmánech pro 3+2 a 5+2 osoby. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením. Pobyt s domácími zvířaty není povolen. WIFI je zdarma na všech pokojích.

Gastronomie

Penzion Jílovanka nabízí stravování formou polopenze nebo minutkové kuchyně, která je zaměřena na českou a lokální kuchyni. Snídaně, které jsou v ceně ubytování, jsou ve formě švédských stolů. Večeře se skládají z polévky a hlavního chodu. Kuchyně umožňuje po dohodě přípravu jídel dle případné diety hostů, stejně jako přípravu extra stravy pro nejmenší hosty. V restauraci se čepuje místní nepasterizované a nefiltrované pivo z regionálního pivovaru v Rychnově nad Kněžnou.

Okolí pensionu a Zdobnice

Penzion Jílovanka se nachází v samotném srdci Orlických hor. Právě svému umístěni je vhodně přizpůsoben koncept celého penzionu. Na své si tak přijdou zejména hosté, kteří mají rádi krásnou přírodu v horském tichu, pobyt v rodinné atmosféře obklopené dřevem a vůní domácí kuchyně. Okolí penzionu je vhodé pro pěší a cyklistické výlety za zábavou, adrenalinové sporty, nebo vodní dovádění.

Rezervovat ubytování v PENZION JÍLOVANKA - Zdobnice

Nejbližší ubytování v Zdobnicích a okolí

Ubytování Zdobnice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah