SOKOLÍ HNÍZDO - Rychnov nad Kněžnou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Hledáte vhodné místo pro  aktivní dovolenou či příjemnou rekreaci? Máte slabost pro  hory  a  lyžování, krásnou přírodu, procházky,   agroturistiku  či  cykloturistiku? Pokud ano,   Rampuše  v  Orlických horách  je pro Vás jako stvořená. Přijeďte si užít dovolenou do  stylově  zařízeného penzionu. Vyzkoušejte  výhodné ubytování  v  penzionu  Sokolí hnízdo v  oblíbené vesničce  Rampuše.
Těm z Vás, kdo jste obdařeni dobrou pamětí, jistě něco název  Rampuše  připomíná, již K. Poláček se o této malebné vísce, která se nachází 610 m. n. m. , ve svahovém údolí s potůčkem v  Podorlické pahorkatině, 8,5 km od Rychnova nad Kněžnou zmiňoval v románu  Bylo nás pět, vždyť služka u Bajzových se jmenovala  Rampepurda.

Náš penzion nabízí útulné a prostorné pokoje s vlastním sociálním zařízením (všechny pokoje prošly v roce 2020 rekonstrukcí), které jsou stylové zařízeny. Celková kapacita penzionu je 38 lůžek v 6 samostatných pokojích a 2 rodinných apartmánů. Dále Vás rádi ubytujeme i ve 2 apartmánech se samostatným vchodem.  

SOKOLÍ HNÍZDO ubytování v pensionu

Všechny pokoje jsou příjemně zařízené a navozují pocit domácí atmosféry. Na pokoj lze zapůjčit dětské vybavení (postýlku, vaničku, stupínek, nočník), fén, žehličku a žehlicí prkno.   Za poplatek je umožněn pobyt domácích mazlíčků. K dispozici Vám je úschovna lyží a kol. Pro Vaše děti je připraven dětský koutek s hračkami a venkovní dětské hřiště. Příjemné chvíle můžete trávit v relaxačním centru se saunou, s vířivým bazénem. Penzion dále nabízí kompletní zajištění a organizace oslav, večírků, svateb, firemních akcí a školení.

Recepce

Celoročně

Gastronomie

Penzion nabízí možnost celodenního stravování. Snídaně jsou již zahrnuty v ceně ubytování. Objednat si můžete pobyt s obědem a večeří. Stravovat se můžete také individuálně výběrem z jídelního lístku restaurace, který nabízí širokou škálu vynikajících jídel, specialit i tradiční kuchyně regionu, dezertů a nápojů.

Okolí pensionu a Rychnov nad Kněžnou

Rodinný penzion Sokolí hnízdo se nachází v malebné vísce Rampuše, v jejímž středu stojí kamenná  socha Rampepurda. Tuto postavu jistě znáte z knihy Karla Poláčka "Bylo nás pět", jmenovala se tak služka Bajzových. Krásné okolí penzionu přímo vybízí k turistickým a cyklistickým výletům. V zimních měsících jsou zde výborné podmínky pro běžecké i sjezdové lyžování (ski areál Zdobnice, Říčky a Deštné). Milovníci historie by si neměli nechat ujít návštěvu 8,5 km vzdáleného města  Rychnov nad Kněžnou  s rozlehlým zámkem.

Rezervovat ubytování v SOKOLÍ HNÍZDO - Rychnov nad Kněžnou

Nejbližší ubytování v Rychnově nad Kněžnou a okolí

Ubytování Rychnov nad Kněžnou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah