PENZION ORLICKO - Rokytnice v Orlických horách

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion ORLICKO se nachází v Nebeské Rybné, vesničce, která má 80 obyvatel a je vzdálena asi 6 km od Rokytnice v Orlických horách. Penzion je zaměřen na skupiny sportovně založené, pro soukromé či firemní akce. Lze ale ubytovat také jednotlivce a rodiny s dětmi. K vybavení penzionu patří venkovní bazén, trampolína, pískoviště ostatní zázemí pro děti budujeme. Pergola, u které je ohniště, gril k zapůjčení u obsluhy penzionu. Pro uzavřenou společnost: gyrosovač, výčepní zařízení LINDR, je možné soukromé opékání či raut. K dispozici je parkoviště pro 10 automobilů. V těsné blízkosti penzionu je uzamykatelná kolárna a lyžárna. V rámci služeb penzion poskytuje snídaně. Denní bar je možno využít v průběhu dne, lze si tam zapůjčit vybavení pro fotbalgolf a golf.

PENZION ORLICKO ubytování v pensionu

Penzion nabízí možnost ubytování ve dvou dvoulůžkových, dvou třílůžkových a dvou šestilůžkových pokojích. Na každém pokoji vlastní sociální zařízení. Vybavení pokojů - TV, lednice, minibar, připojení wifi.

Gastronomie

Penzion poskytuje snídaně v rámci ubytování.

Okolí pensionu a Rokytnice v Orlických horách

V těsné blízkosti je golfové 9-ti jamkové znormované golfové hřiště, v roce 2015 otevřeno 18-ti jamkové fotbalgolfové hřiště.

Rezervovat ubytování v PENZION ORLICKO - Rokytnice v Orlických horách

Nejbližší ubytování v Rokytnici v Orlických horách a okolí

Ubytování Rokytnice v Orlických horách

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah