APARTMENT ŘÍČKY - Říčky v Orlických horách

Více o apartmánu

Popis ubytování

Nabízíme luxusní dvoupodlažní apartmán o velikosti 90 m2 až pro 6 osob s vlastní venkovní terasou, ve kterém zažijete komfort, pohodlí, klid a relax v těsné blízkosti krásné přírody. Své si zde najde rodina i parta přátel.

Nový, moderně zařízený dvoupodlažní apartmán nabízí v přízemí velký obývací pokoj s rozkládacím rohovým gaučem, na kterém se pohodlně vyspí 1 dospělá osoba nebo 2 děti, jídelní stůl se 4 židlemi, plně vybavenou kuchyni (sklokeramická varná deska, myčka, mikrovlnná trouba, lednice, varná konvice, topinkovač, nádobí a veškeré kuchyňské vybavení) a koupelnu s WC, včetně pračky.
V patře jsou dvě samostatné ložnice (v jedné manželská postel, ve druhé tři samostatné postele) a koupelna se sprchovým koutem a WC. V každém pokoji jsou vestavěné skříně.
Apartmán má svojí lyžárnu s vyhřívaným sušákem bot a možností úschovy kol. 
Terasa pak nabízí venkovní posezení a možnost využití grilu, který je součástí vybavení.
Samozřejmostí je Wi-Fi, satelitní TV a parkovací stání před apartmánem.
Další privátní parkovací místo je v parkovacím domě cca 50m od apartmánu. Při příjezdu je vždy čistě povlečeno, k dispozici jsou osušky, ručníky, utěrka na nádobí, papírové ubrousky, prostředek na nádobí, tablety do myčky, mýdlo na ruce, sáčky do odpadkového koše a toaletní papír.

Rezervovat ubytování v APARTMENT ŘÍČKY - Říčky v Orlických horách

Nejbližší ubytování v Říčkách v Orlických horách a okolí

Ubytování Říčky v Orlických horách


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah