APARTMÁN S TERASOU - Říčky v Orlických horách

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Ubytování v srdci Orlických hor, centru rekreace, relaxace a radosti. Náš dvoupodlažní apartmán se nachází v malebném prostředí Orlických hor v obci Říčky. Jedná se o 115m² apartmán včetně 26m² terasy se samostatným vchodem a odděleným prostorem pro lyžařské vybavení. K apartmánu náleží i jedno kryté parkovací stání a dále možnost parkování v areálu.
Luxusní mezonetový 3+kk apartmán pro 6 osob je součástí moderního horského komplexu v centru obce Říčky v Orlických horách. Apartmán je vybaven do posledního detailu tak, aby svým návštěvníkům poskytl maximální pohodlí. Hned vedle vchodu najdete samostatnou lyžárnu s vysoušečem bot. Hlavní obytný prostor nabízí pohodlnou sedačku s televizí, rozkládací jídelní stůl a plně vybavený kuchyňský kout včetně myčky nádobí. V koupelně s toaletou najdete vanu i pračku. Z kuchyně se dostanete na prostornou terasu s výhledem na hory. V patře se nachází dvě prostorné ložnice s manželskou postelí a přistýlkou. Pro děti je k dispozici jídelní židlička, postýlka, nočník a pár hraček. Zdarma poskytujeme kryté parkování, Wi-Fi internet, ložní prádlo i ručníky. Domácí mazlíčky bohužel neubytováváme.

Okolí apartmánu a Říčky v Orlických horách

​Přímo v komplexu je tenisový kurt, multifunkční hřiště, adventure golf a nové dřevěné dětské hřiště. V sousedící budově hotelu můžete navštívit wellness s bazénem, vířivkou a saunou, využít masáže, posilovnu, hernu nebo restauraci s možností snídaně. Na recepci si zapůjčíte elektrokola. V blízkosti apartmánu se nachází Ski areál Říčky s novou 6-ti sedačkové lanovku s bublinou. Skibus přímo od apartmánu k vleku je zdarma. U Ski centra je vybudován lanový park s 80 překážkami, bike park, půjčovna horských tříkolek a koloběžek. Celoroční koupání nabízí Aquapark v Žamberku. Na pláž, loď nebo šlapadlo se v létě vypravíte na Pastvinskou přehradu. Golfové hřiště najdete v Nebeské Rybné. V okolí Říček je přes 40 km upravovaných běžeckých stop. Pěšky nebo na kole si vyberete z mnoha tras včetně pivní cyklostezky. Malý obchod přímo v obci.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN S TERASOU - Říčky v Orlických horách

Nejbližší ubytování v Říčkách v Orlických horách a okolí

Ubytování Říčky v Orlických horách


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah