SKI APARTMA V ŘÍČKÁCH - Říčky v Orlických horách

Více o apartmánu

Popis ubytování

Ski Apartma v Říčkách se nachází v budově Wellness Hotelu Říčky. Disponuje vlastním vchodem a garáží. Nabízí ubytování pro páry, rodiny nebo skupinu přátel.

Nabízíme pohodlné ubytování až pro 6+2 osob (možnost dvou přistýlek). Apartmán je dvoupodlažní a lze si pronajmout pouze dolní patro, které je plnohodnotné.
Při vstupu do apartmá naleznete prostornou předsíň, koupelnu se sprchovým koutem (el. žebřík na sušení ručníků, fén a kosmetika), samostatné wc s umyvadlem, sušák na prádlo. Plně vybavenou kuchyň nádobím s ledničkou a mrazáčkem, vestavnou myčku, kde nechybí ani kapsle. Dále 4 plotýnkovou sklo keramickou varnou deskou, troubou, kávovarem, toustovačem, varnou konvicí, ponorným mixérem, mikrovlnnou troubou a jídelním stolem.
V obývacím pokoji je velká rozkládací sedačka, smart televize (úhlopříčka 170cm), trezor a v oddělené části je pohodlná manželská postel, samozřejmě nechybí ani povlečení. V horním patře jsou dva pokoje, jeden s manželskou postelí, sofa, odkládací skříní a druhý s dvěma samostatnými lůžky, nočními stolky, odkládací skříní a nádherným výhledem. Možnost zapůjčení dětské jídelní židličky a postýlky.
V ceně je zahrnuto: parkování v podzemní garáži i venkovní stání, vlastní uzamykatelná lyžárna, zde se nachází elektrický sušák na obuv (v létě kolárna), energie, voda, povlečení, ručníky, toaletní potřeby a samozřejmostí je wi-fi.
Nebude se Vám chtít na dovolené vařit? Nevadí. Můžete využít restauraci, která je součástí hotelu. Snídaně je potřeba domluvit den předem na recepci. A pokud dostanete chuť na čerstvé rohlíčky, obchod je vzdálen 300m.
Vybavení: Parkovací stání v garáži, vlastní lyžárna (kolárna), elektrický sušák na obuv, WC s umyvadlem, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a fénem, elektrický žebřík na sušení ručníků, kosmetika a ručníky, sušák na prádlo. Plně vybavená kuchyně nádobím, lednička s mrazákem, 4 plotýnková sklo keramická varná deska, vestavná myčka (+ kapsle), trouba, mikrovlnka, kávovar a toustovač, rychlovarná konvice, jídelní kout, velkoplošná televize smart (170 úhlopříčka), velká rozkládací sedačka, trezor, šatní skříň, manželská postel (+povlečení)
V Horním patře: 1 pokoj: Manželská postel, sofa, odkládací skříňka, židle. 2 pokoj: Oddělená lůžka, noční stolky a odkládací skříňka.

Rezervovat ubytování v SKI APARTMA V ŘÍČKÁCH - Říčky v Orlických horách

Nejbližší ubytování v Říčkách v Orlických horách a okolí

Ubytování Říčky v Orlických horách


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah