CHALUPA PĚČÍN

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa Pěčín nabízí ubytování až pro 12 osob v příjemné lokalitě Orlických hor. Ubytování v chalupě je mimo jiné vhodné i pro rodiny s dětmi.

​Chalupa Pěčín nabízí ubytování až pro 12 osob v příjemné lokalitě Orlických hor. Součástí chalupy je plně vybavená kuchyň s rychlovarnou konvicí, ledničkou s mrazákem, elektrickou troubou, myčkou na nádobí, nádobím, sendvičovačem, topinkovačem či mikrovlnnou troubou. Nejen večer hosté jistě využijí společenskou místnot, která je vybavená televizí se satelitním příjmem, krbem a rohovou sedačkou. K dispozici je i poměrně široká nabídka deskových her. Po náročném dni si hosté mohou odpočinout v sauně či vířivce. Pro ostatní je zde připravený stolní fotbálek a šipky. Wi-Fi připojení k internetu je samozřejmostí. V objektu platí přísný zákaz kouření a zákaz domácích mazlíčků. Vytápění je zajištěno prostřednictvím radiátorů nebo krbu. V létě je možné využít ohniště či venkovní gril a děti rozhodně potěší houpačka a prolézačky.

CHALUPA PĚČÍN ubytování v chalupě

Chalupa disponuje dvěma ložnicemi. V každé z nich je jedna manželská postel, dvě samostatná lůžka a jedna vysouvací přistýlka. Další osoby mohou případně přespal na rozkládací rohové sedačce ve společenské místnosti. V případě potřeby je k dispozici samozřejmě i dětská postýlka.   V přízemí je koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, infrasaunou a toaletou, v prvním patře je u všech pokojů malá koupelna s toaletou, vanou a umyvadlem.  

Gastronomie

K dispozici je vybavená kuchyňka. Nejbližší restaurace se nachází 200 metrů od chalupy.

Okolí chalupy a Pěčín

Chalupa Pěčín leží v obci Pěčín v Orlických horách a je ideální volbou pro milovníky cykloturistiky, pěší turistiky, houbaření, sběru lesních plodů, procházek, koupání či památek. V okolí se nachází velké množství značených turistických tras a cyklotras. K oblíbeným výletním cílům patří zámek Litomyšl, Tyršova rozhledna, zámek Doudleby nad Orlicí, nebo Arboretum Žampach. V okolí se také nachází několik možností koupání (např. koupaliště Kunvald, Letorad, Rokytnice v Orlických horách nebo na přehradě Pastviny). V zimě jistě lyžaři ocení nedaleké lyžařské středisko Rokytnice v Orlických horách - Farák.

Rezervovat ubytování v CHALUPA PĚČÍN

Nejbližší ubytování v Pěčíně a okolí

Ubytování Pěčín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah