HOTEL AURA - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Aura design & garden pool. Zcela nově zrekonstruovaný moderní hotel naleznete na rozhraní obchodní části Prahy 9, Čakovice, a blízkého Proseku, v těsné blízkosti dálnice D8 ve směru Praha-Teplice-Drážďany, D11 Hradec Králové, R8 Liberec a Mladou Boleslav. Hotel má v pracovních dnech od 8:00 do 16:00 bezplatný transport hotelovou limuzínou směr stanice metra Letňany (a zpět) a směr Výstaviště PVA Letňany (a zpět), obojí je vzdáleno 5min vozem. Hotel těsně sousedí s obchodním centrem Globus, kde jsou široké možnosti služeb, nakupování i stravování.

Hotel je ideální jak pro ubytování obchodní klientely, tak i rodin s dětmi, které využijí naši krásnou zahradu. Pro naše hosty je k dispozici vířivka, venkovní bazén s lehátky (v provozu od dubna do října, voda je vyhřívaná na 27°C), slunečníky a rozlehlá zahrada s terasou a dětským hřištěm.

Součástí hotelu je privátní wellness zóna (sauna, privátní vířivka), která je našim hostům po předchozí rezervaci k dispozici za zvýhodněnou cenu.

Hotel má prostornou prosklenou snídaňovou restauraci s výhledem do zahrady a na bazén.

Hotel Aura disponuje 34 pokoji dvoulůžkovými pokoji, 5 pokoji čtyřlůžkovými a 1 třílůžkový pokoj je bezbariérový. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC, vysoušeč vlasů, trezor, novou smart TV, hotelový telefon a WI-FI připojení zdarma.

Od konce roku 2015 hotel nabízí nové velké parkoviště střežené kamerovým systémem se záznamem. Parkování pro hotelové hosty je zdarma.

Hotel je nekuřácký. Pro kuřáky je vyhrazen prostor před hotelem nebo na jednotlivých balkonech hotelu.

Do centra Prahy dojedete za 30 minut městskou hromadnou dopravou, v případě využití naší bezplatné dopravy od metra či k metru i dříve. V pozdních hodinách a o víkendu jezdí k metru autobus, zastávka Obchodní centrum Čakovice je vzdálena 5 min. chůze od hotelu.

HOTEL AURA ubytování v hotelu

Hotel Aura Design & Garden Pool Hotel je sedmipatrová budova s dvěma výtahy, s kapacitou až 100 lůžek ve 40 pokojích.
35 pokojů je dvoulůžkových s možností přistýlky a 5 pokojů čtyřlůžkových.

Jeden třílůžkový pokoj má bezbariérový přístup a koupelnu. Na každém pokoji je samostatné WC, sprchový kout, vysoušeč vlasů, trezor, satelitní LCD TV a hotelový telefon, automatické venkovní žaluzie

Recepce

Recepce je otevřena denně nonstop

Check in: od 14.00 hodin

Check out: do 10.30 hodin

Gastronomie

Hotel má vlastní snídaňovou restauraci, která po předchozí domluvě zajišťuje snídaně v době od 07.00 - 10.00 hodin. O víkendech podáváme snídaně do 10.30.

Prostory restaurace jsou vhodné k pronájmu za účelem rodinných a společenských akcí.

Okolí hotelu a Praha

Rodiny s dětmi ocení zejména prostornou zahradu o rozloze 3500m2 s venkovním letním bazénem, vířivkou a rozhlehlým dětským hřištěm. Dále jsou k dispozici šipky a ping pong.

Rezervovat ubytování v HOTEL AURA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah