HOTEL SVATOJÁNSKÝ DVŮR - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Svatojánský Dvůr je nově zrekonstruovaný menší hotel (dokončení rekonstrukce 04/2020), nacházející se v historické budově, o níž můžeme nalézt zmínky již v roce 1227 a zapsané jako kulturní památka České republiky v roce 1958. Jsme rodinná firma a naším cílem je poskytovat naším zákazníkům co nejlepší služby a nabídnout také osobní přístup. V přízemí budovy se nachází stejnojmenná vyhlášená restaurace, ve které si hosté mohou vychutnat skvělý gastronomický zážitek ať už ve vnitřních historických prostorech s původními pískovcovými sloupy, nebo na nově vybudované letní terase s venkovní pískovcovou kuchyní. Ubytovat se můžete v jednom z deseti unikátních pokojů různých kategorií. Všechny společné prostory hotelu, restaurace a pokojů jsou vybaveny stylovým starožitným nábytkem a doplňky, které dotvářejí jedinečnou historickou atmosféru. Hotel se nachází v klidné lokalitě Prahy 8 Střížkov (10 min metrem do centra města). Parkování je možné přímo v areálu hotelu za zamykatelnou bránou (za poplatek, nutná rezervace). Bezdrátové připojení k internetu v hotelu zdarma.

Hotel Svatojánský Dvůr je nově zrekonstruovaný hotel (dokončení rekonstrukce 04/2020), nacházející se v historické budově, o níž můžeme nalézt zmínky již v roce 1227 a zapsané jako kulturní památka České republiky v roce 1958. Jsme rodinná firma a naším cílem je poskytovat naším zákazníkům co nejlepší služby a nabídnout také osobní přístup. V přízemí budovy se nachází stejnojmenná vyhlášená restaurace, ve které si hosté mohou vychutnat skvělý gastronomický zážitek ať už ve vnitřních historických prostorech s původními pískovcovými sloupy, nebo na nově vybudované letní terase s venkovní pískovcovou kuchyní. Ubytovat se můžete v jednom z deseti unikátních pokojů různých kategorií. Všechny společné prostory hotelu, restaurace a pokojů jsou vybaveny stylovým starožitným nábytkem a doplňky, které dotvářejí jedinečnou historickou atmosféru. Ve všech pokojích naleznete televizi s plochou obrazovkou, menší posezení, minibar a vlastní sociální zařízení se sprchou, toaletními potřebami, ručníky, jednorázovými přezůvkami a fénem. Hotel se nachází v klidné lokalitě Prahy 8 Střížkov jen 5 minut chůze od stanice metra linky C „Střížkov“, kde se pohodlně dostanete za 10 minut do centra města. Připojení k internetu je k dispozici zdarma v celém objektu včetně pokojů. Parkování je možné buďto přímo v areálu hotelu za zamykatelnou bránou (za poplatek, nutná rezervace) nebo na soukromém parkovišti před objektem (za poplatek, rezervace není možná).

HOTEL SVATOJÁNSKÝ DVŮR ubytování v hotelu

Svatojánský Dvůr disponuje 10 unikátními pokoji o celkové kapacitě 22 osob, za použití stávajících postelí. Všechny pokoje se nachází v 1. patře budovy. Pokoje se dělí na kategorie Economy, Standard a Deluxe. Dále je k dispozici 1 pokoj Family, 1 Suite s odděleným obývacím pokojem a 1 pokoj Superior s hydromasážní vanou a balkónem. Každý pokoj je vybaven historickým nábytkem a doplňky, vlastním sociálním zařízením se sprchou, toaletními potřebami, ručníky a fénem. Součástí každého pokoje je také minibar s alkoholickými a nealkoholickými nápoji a pochutinami, menší posezení, televize s plochou obrazovkou, bezpečnostní schránka a jednorázové přezůvky. Některé pokoje jsou vybaveny také líčícím koutkem, nebo psacím stolem. K dispozici je také bezdrátový internet (zdarma). Ve všech vnitřních prostorech je přísně zakázáno kouřit.

Recepce

Recepce je otevřena od 08:00 do 11:00 a poté od 14:00 do 21:00. Příjezd do hotelu je možný v čase 14:00 - 21:00. Na telefonním čísle je možné v případě jakýchkoliv otázek nebo problému, kdykoliv zastihnout ředitele hotelu. V průběhu celého dne je k dispozici také personál restaurace, který je připraven pomoci, nebo poradit se vším, co bude třeba. V případě nočních odjezdů je vše na individuální domluvě.

Gastronomie

Snídaně je podávána v čase 8:00 -10:00 v prostoru restaurace Svatojánský Dvůr formou individuálního bufetu a také je zde možnost objednání ze snídaňového menu. Ve snídaňovém bufetu, který je připraven pro každý pokoj zvlášť na stůl, naleznete: šunku, sýr, džem, jogurt, salát, ovoce, zeleninu, paštiku, máslo, ovocný džus, mléko, káva, čaj a variaci pečiva (obsah bufetu závisí na obsazenosti hotelu). Objednat si také můžete například míchaná vejce nebo omeletu. Restaurace Svatojánský Dvůr je otevřena od 11:00 do 23:30. V restauraci Svatojánský Dvůr vaříme českou a mezinárodní kuchyni. V letních měsících využíváme možností letní kuchyně pro venkovní grilování a uzení. Na objednávku můžeme připravit nejrůznější rautové pohoštění ať už na firemní akce nebo nejrůznější oslavy a svatby. Také je zde možnost přípravy celých kachen, kuřat, krocana nebo vepřové kýty přímo v našem vnitřním, nebo venkovním krbu. V nabídce nápojů můžete mimo standardní nabídku nalézt pivo Pilsner Urquell z dvouplášťových měděných tanků, butiková česká i zahraniční vína a velký výběr nejen karibských rumů.

Okolí hotelu a Praha

Svatojánský Dvůr se nachází v městské části Praha 8 Střížkov. Hotel je vzdálen pouze 500 metrů od stanice metra linky C & . 34; Střížkov& . 34; . Odtud se pohodlně za 10 minut dostanete do centra města. Lokace je ideální pro ty, kteří hledají ubytování v blízkosti Výstaviště Holešovice (tři stanice metrem na „Nádraží Holešovice“ a 1 stanici tramvají), PVA Letňany (2 stanice metrem), veletržního paláce (3 stanice metrem na „Nádraží Holešovice“ 2 stanice tramvají), a O2-Arény (15 min autobusem a tramvají). V dobré dostupnosti je také ZOO Praha, nebo botanická zahrada. Pouhých 500 metrů od Svatojánského Dvora je sportcentrum, kde je možné navštívit plavecký bazén, masáže, wellness, fitness, saunu, nebo si zahrát bowling, šipky a stolní tenis. Pro milovníky cyklistiky je v blízkosti několik cyklotras různé obtížnosti.

Rezervovat ubytování v HOTEL SVATOJÁNSKÝ DVŮR - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah