HOTEL IMOS PRAHA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Příjemný, moderní hotel vhodný pro firemní klientelu, skupiny přátel či rodinný odpočinek.

Moderní, čistý hotel IMOS rodinného typu se nachází nedaleko výstaviště PVA Letňany a nedaleko největšího obchodní centra v ČR s více než 300 obchody a prostory pro využití volného času (např. Multikino Palace Cinemas Letňany, fitness, krytá hokejová hala, plavecký bazén s tobogánem apod.).
Hotel Imos poskytuje ubytování se snídaní v 39 pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV, telefonem. Klienti mají v hotelové hale možnost využít připojení k internetu. Recepce zajišťuje drobný prodej občerstvení a základních hygienických potřeb. U Hotelu Imos je k dispozici prostorné parkoviště, které je pro ubytované hosty bez poplatku.

HOTEL IMOS PRAHA ubytování v hotelu

Vkusně zařízené pokoje s vl. sociálním zařízením a sprchovým koutem, s barevnou TV/SAT a telefonem. Typy pokojů: - jednolůžkový - dvoulůžkový - třílůžkový - rodinný apartman 2+2 (2 místnosti se společným soc. zařízením, v jedné místnosti 2 oddělené postele, ve druhé manž. postel) - apartman pro handicapované osoby 2+1 (2 místnosti se spol. soc. zař. , v jedné místnosti 1 postel, ve druhé 2 oddělené postele), bezbariérový přístup

Recepce

non-stop

Gastronomie

- snídaně v ceně ubytování - na objednávku (pro skupiny nad 30 osob) večeře nebo obědy - na objednávku občerstvení pro další akce (školení apod.)

Okolí hotelu a Praha

Hotel IMOS je situován v severní části Prahy, nedaleko dálnice D8 Praha-Teplice-Dresden, konečné stanice metra a výstavního areálu PVA Letňany. V okolí je několik fitness center, squash, golf, krytá hokejová hala, krytý bazén s toboganem, venkovní koupaliště, největší obchodní centrum v ČR s více než 250 obchody, restauracemi a multikinem. Nedaleko hotelu vede cyklotrasa okruhu kolem Prahy. NOVINKA! ! ! SKYDIVE Aréna - letová komora, proti proudu vzduchu zažijete pocity při volném pádu (podobné zařízení je v Evropě jen 3× , v Londýně, Madridu, Moskvě a nyní i v Praze) - od hotelu cca 1,5 km

Rezervovat ubytování v HOTEL IMOS PRAHA

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah