BLUE ORANGE - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Unikátní centrum s přátelským prostředím, poskytující komplexní služby z oblasti fitness, wellness, ubytování, relaxace a zábavy. Stavba realizovaná dle návrhu architekta Luďka Rýznera se nachází v pražských Letňanech cca 15 minut z centra hlavního města, 5 minut od Výstaviště Letňany a u dálnice směrem na Teplice. Srdcem Blue Orange Business Resort Prague je privátní health club, jehož služby mohou využívat pouze členové klubu a jejich hosté. Klubové prostředí zaručuje našim klientům naprosté pohodlí a soukromí, zároveň vytváří ideální zázemí pro společenské, přátelské i obchodní setkání. Moderní čtyřhvězdičkový hotel managerského typu s kapacitou 32 pokojů + 1 apartmán nabízí kvalitní servis a pohodlí. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, TV s plazmovou obrazovkou, Wi-Fi, kancelářským stolem, telefonem, trezorem a minibarem a manuálně ovladatelnou klimatizací. V ceně hotelového ubytování je kromě snídaně i využití health clubu (posilovna, cardio fitness, pohybové studio, spinning studio, squash, sauna, zapůjčení ručníků a prostěradel). Pokoje jsou výbornou volbou pro managery a obchodní cestující s požadavky na komfortní prostředí pro práci a odpočinek.

Restaurace Blue Orange a další služby resortuV Resortu se dále nachází vyhlášená restaurace s letní zahrádkou, beauty salon a čtyřhvězdičkový hotel s konferenčním zázemím. Veškeré služby v Resortu, mimo health club, jsou volně přístupné i nečlenům klubu. Naším cílem je vytvářet prostředí, do kterého se budete vždy rádi vracet a věříme, že naše nabídka vysoce kvalitních služeb uspokojí i ty nejnáročnější klienty.

Moderní čtyřhvězdičkový hotel managerského typu s kapacitou 32 pokojů + 1 apartmán nabízí kvalitní servis a pohodlí. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, TV s plazmovou obrazovkou, Wi-Fi, kancelářským stolem, telefonem, trezorem a minibarem a manuálně ovladatelnou klimatizací. V ceně hotelového ubytování je kromě snídaně i využití health clubu (posilovna, cardio fitness, pohybové studio, spinning studio, squash, sauna, zapůjčení ručníků a prostěradel). Pokoje jsou výbornou volbou pro managery a obchodní cestující s požadavky na komfortní prostředí pro práci a odpočinek.

BLUE ORANGE ubytování v hotelu

Moderní čtyřhvězdičkový hotel managerského typu s kapacitou 32 pokojů + 1 apartmán nabízí kvalitní servis a pohodlí. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, TV s plazmovou obrazovkou, Wi-Fi, kancelářským stolem, telefonem, trezorem a minibarem a manuálně ovladatelnou klimatizací. V ceně hotelového ubytování je kromě snídaně i využití health clubu (posilovna, cardio fitness, pohybové studio, spinning studio, squash, sauna, zapůjčení ručníků a prostěradel). Pokoje jsou výbornou volbou pro managery a obchodní cestující s požadavky na komfortní prostředí pro práci a odpočinek.

Recepce

non stop

Gastronomie

Jídelní lístek pro Vás připravil náš Executive Chef František Dousek, který při sestavování menu vycházel ze zkušeností z cest po Asii a ze svého působení v Mandarin Oriental v Bangkoku. Důraz je zde kladen na čerstvost, sezónnost, ryby, nové postupy při vaření a v neposlední řadě i na spojení zdravého a lehkého stravování v rámci Health clubu.

Rezervovat ubytování v BLUE ORANGE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah