THE CHARLES HOTEL - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Charles je malý romantický hotel v historické budově a nabízí svým klientů plné pohodlí, aniž by tato historická a romantická budova ztratila své kouzlo. Hotel Charles leží 100 metrů od Karlova mostu. Je nově rekonstruován a každý z pokojů má vlastní osobitý charakter a unikátní dekor.

Hotel Charles je romantický hotel s výhodnou polohou v samém srdci Malé Strany. Hotel Charles nabízí romantické ubytování ve 25 pokojích a 6 apartmánech, ve kterých se snoubí bohatá historie budovy s tradicí. Hotel poskytuje svým klientům pohodlné ubytování s moderním vybavením a služby na nejvyšší úrovni.

Romantický Hotel Charles je ideálně situovaný mezi Karlovým mostem a Malostranským náměstím, v blízkosti Pražského Hradu a sídla Parlamentu České Republiky. Další zajímavá místa Prahy včetně oblasti Hradčan, Chrámu svatého Mikuláše, Staroměstského náměstí, Židovského města a Petřína jsou nedaleko, jen pár minut chůze.

Díky malému počtu pokojů mužeme zaručit osobní přístup ke každému klientovi, jeho požadavkům apřáním. Ať už jedete do Prahy za účelem odpočinku či pracovní cesty, je Hotel Charles pro Vás tou nejlepší volbou.

THE CHARLES HOTEL ubytování v hotelu

Hotel Charles nabízí ubytování ve 31 pokojích včetně 6ti romantických apartmánů. Všechny pokoje jsou vybaveny restaurovaným barokním nábytkem, jsou zde původní stropní malby a trámy.

Všechny pokoje mají vlastní prostornou koupelnu se sprchou či vanou, WC a mají následující vybavení: Klimatizaci, Vysoušeč vlasů, Kvalitní kosmetiku, LCD televizi se satelitním příjmem, Telefon s přímou linkou, Trezor, Minibar, Zdarma set na přípravu kávy a čaje, Zdarma Wi-Fi připojení.

Rezervovat ubytování v THE CHARLES HOTEL - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah