HOTEL BISHOPS HOUSE - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

U Non Refundable Rate bude cena za ubytování stržena z kreditní karty ihned po potvrzení rezervace.
Vítejte v Biskupském domě, stylovém čtyřhvězdičkovém hotelu v samém historickém středu města, v těsné blízkosti Karlova mostu.

Biskupský Dům se nachází v historickém centru Prahy v podhradí na Malé Straně 60 metrů od Karlova mostu. Podoba domu, zvaného dnes podle jeho dějinných základů Biskupský Dům, pochází z roku 1843, kdy byla po 6 letech dokončena jeho přestavba z období 16. století. V roce 1999 byla dokončena jeho celková rekonstrukce. Za empírovou čelní fasádou se našim hostům nabízí pohodlí, komfort i autentické prvky dob minulých. Hotel nabízí ubytování v komfortních dvoulůžkových, jednolůžkových a třílůžkových pokojích s možností dětské postýlky s koupelnou se sprchou nebo vanou, toaletou, TV se satelitním příjmem (včetně CNN), telefonem, minibarem, bezpečnostní schránkou a vysoušečem vlasů. V hotelu je k dispozici výtah.

HOTEL BISHOPS HOUSE ubytování v hotelu

U Non Refundable Rate bude cena za ubytování stržena z kreditní karty ihned po potvrzení rezervace.
Hotel Biskupský dům nabízí ubytování ve standardních dvoulůžkových a trojlůžkových pokojích vybavených s veškerým komfortem. Ve vybavení samozřejmě nechybí koupelna s vlastním sociálním zařízením, vysoušeč vlasů, minibar, bezpečnostní schránka a TV + SAT. Na pokojích je k dispozici kabelové připojení k internetu.

Recepce

24 hodin

Gastronomie

Hoteloví hosté jsou srdečně zváni k návštěvě restaurace U Biskupa, kde naleznou široký výběr specialit české i mezinárodní kuchyně. Restaurace nabízí možnost uspořádání svatebních hostin a jiných oslav. Kapacita restaurace je 25 osob. V letních měsících je hostům k dispozici venkovní zahrádka.

Okolí hotelu a Praha

Hotel se nachází v historickém centru Prahy na Malé Straně v centru Městské památkové rezervace Praha - v podhradí na Malé Straně, pouze 60 metrů od Karlova Mostu v bezprostřední blízkosti nejvýznamnějších památek.

Rezervovat ubytování v HOTEL BISHOPS HOUSE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah