HOTEL THREE STORKS - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

U Non Refundable Rate bude cena za ubytování stržena z kreditní karty ihned po potvrzení rezervace. Hotel U tří Čápů je stylový ***** boutique hotel situovaný v srdci historické Prahy na Malé Straně v Tomášské ulici.

Dovolujeme si Vám nabídnout výjimečné a originální prostředí navržené architektonickým studiem AI DESIGN ve spolupráci s ateliérem Eva Jiřičná Architects v Londýně, které je citlivě zasazeno do prostor historického domu a vytváří dokonalou harmonii dochovaného renesančního interiéru s nejmodernějším designem. Při rekonstrukci objektu byl kladen hlavní důraz na použití čistých linií a kombinací přírodních materiálů, kovu, kamene, skla a dřeva. Nejen pro pobyty služebního charakteru je k dispozici internet s vysokorychlostním Wi-Fi připojením s možností zapůjčení osobního počítače i veškerý sekretářský servis. Vybavení hotelových pokojů i veřejných prostor odpovídá evropským bezpečnostním i požárním standardům.

HOTEL THREE STORKS ubytování v hotelu

U Non Refundable Rate bude cena za ubytování stržena z kreditní karty ihned po potvrzení rezervace. Hotel U tří čápů nabízí ubytování v 10 dvoulůžkových pokojích De Luxe, 8 dvoulůžkových pokojích standard a 2 jednolůžkových pokojích. Nízký počet pokojů zaručuje intimitu a útulnost prostředí malého hotelu, zároveň však splňuje i nároky na kvalitu a servis 5 hvězdičkového standardu světové úrovně. Všechny pokoje jsou včetně luxusního příslušenství, které je originálně zakomponované do prostoru, moderní koupelny jsou vybavené sprchou či vanou. Hosté mají v pokojích k dispozici individuálně nastavitelnou klimatizaci, minibar, digitální safe a telefon s přímou volbou. Pro zpříjemnění pobytu jsou zde instalovány LCD televizory se satelitním příjmem a DVD přehrávače s širokou nabídkou titulů.

Recepce

24 hodin

Okolí hotelu a Praha

Luxusní 5 hvězdičkový boutique hotel U Tří Čápů situovaný v kouzelném, klidném prostředí Malé Strany pod majestátním Pražským Hradem, v blízkosti turisticky atraktivních a vyhledávaných pamětihodností a vyhlášených restaurací

Rezervovat ubytování v HOTEL THREE STORKS - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah