CAROLUS APARTMENT - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Carolus Apartment je klidný světlý byt v rušné lokalitě, blízko Karlova mostu.

Apartmán tvoří prostorný pokoj s velkou pohodlnou manželskou postelí, menší ložnice vybavená velkou šatní skříní a samostatným lůžkem, plně vybavená kuchyně s jídelním stolem pro 3 osoby a moderní koupelna se sprchovým koutem. Toaleta je samostatná. V apartmánu je také kabelová TV, wifi a klimatizace. Apartmán se nachází přímo na tzv. Královské cestě Karla IV, můžete se po ní projít z Pražského hradu přes Mosteckou ulici a Karlův most na Staroměstské náměstí. Jen pár kroků od bytu se také nachází kostel sv. Mikuláše nebo kostel Panny Marie Vítězné, kde je uloženo Pražské Jezulátko, park Kampa a další významná místa. Můžete se doslova projít historií a poté si vychutnat pohodlí a klid našeho apartmánu. Poplatek za závěrečný úklid ve výši 30 € není v ceně ubytování.

CAROLUS APARTMENT ubytování v hotelu

Tvoří jej prostorný pokoj s velkou pohodlnou manželskou postelí, menší ložnice vybavená velkou šatní skříní a samostatným lůžkem, plně vybavená kuchyně s jídelním stolem pro 3 osoby a moderní koupelna se sprchovým koutem. Toaleta je samostatná. V apartmánu je také kabelová TV, wifi a klimatizace.

Gastronomie

V centru Prahy máte na možnost z mnoha restaurací, barů a kaváren. Pokud byste rádi zůstali v apartmánu, můžete si uvařit v plně vybavené kuchyni.

Okolí hotelu a Praha

Apartmán se nachází přímo na tzv. Královské cestě Karla IV, můžete se po ní projít z Pražského hradu přes Mosteckou ulici a Karlův most na Staroměstské náměstí. Jen pár kroků od bytu se také nachází kostel sv. Mikuláše nebo kostel Panny Marie Vítězné, kde je uloženo Pražské Jezulátko, park Kampa a další významná místa. Můžete se doslova projít historií a poté si vychutnat pohodlí a klid našeho apartmánu.

Rezervovat ubytování v CAROLUS APARTMENT - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah