THE AUGUSTINE HOTEL - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

The Augustine Hotel je bezpečná oáza v centru města a ideální místo k úniku ze světa. Hotel Augustine v Praze, je vrcholem pražské historie, charakteru a krásy.

The Augustine Hotel je bezpečná oáza v centru města a ideální místo k úniku ze světa. Hotel se nachází v centru Prahy, na legendární Malé Straně, přímo pod Pražským hradem a jen pár kroků od Karlova mostu. Hotel Augustine v Praze je vrcholem pražské historie, charakteru a krásy. Všechny naše pokoje se vyznačují sofistikovanými architektonickými a strukturálními charakteristikami od klenutého stropu a dřevěných trámů po původní dveře s ozdobnými železnými prvky.

Hosté mohou využít hotelového spa & fitness centra. Ponořte se do klidu Augustinských lázní, kde jsou podmanivé procedury inspirovány jednoduchostí a čistotou přírody a starodávnými recepty z augustiniánského řádu mnichů.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi, nebo kabelu je samozřejmostí.

THE AUGUSTINE HOTEL ubytování v hotelu

The Augustine Hotel nabízí komfortní a moderně zařízené pokoje, které elegantně ladí s historickou podobou a architekturou budovy hotelu.

Gastronomie

Restaurace Augustine se nachází na nádvoří bývalého augustiniánského kláštera a představuje harmonickou kombinaci 700 let historie a moderního designu. Augustinský restaurační tým klade důraz na čerstvé sezónní suroviny, jednoduché, ale chutné recepty a jedinečnou prezentaci jídel. V teplých dnech si můžete užít klidnou atmosféru stolování v Sundial Garden v srdci kláštera a každý čtvrtek zažít zahradní gril s živou jazzovou hudbou.

The Refectory, bývalá jídelna augustiniánských mnichů, je vyzdoben původními freskami z 19. století. Ochutnejte koktejly ze sezonního výběru nebo podpisu „Angels Cocktail“ připravené profesionálními a zkušenými barmany. Kromě toho ochutnejte dědictví mnichů, pivo St. Thomas s receptem ze 14. století. Pivo, které bylo nejoblíbenější české krále. Součástí baru je také venkovní posezení na klidné terase s exkluzivním Champagne barem od Perrier-Jouët.

St. Thomas Brewery Bar, Kdysi sklep původního pivovaru St. Thomas, byl ikonickým místem setkávání místních obyvatel a je k dispozici k zapůjčení jako celek, jako charakteristické a nenapodobitelné místo. Atmosférický suterénní bar nabízí originální stalaktity ze 17. století a také plovoucí terakotovou podlahu speciálně položenou k ochraně a zvýraznění jedinečného prostředí. V současné době je k dispozici pouze pro soukromé akce až pro 70 hostů nebo skupinové rezervace s nastavenými menu.

Okolí hotelu a Praha

Hl. město Praha nabízí vše na co si vzpomenete. Navštivte historické centrum – Václavské náměstí, Staroměstské náměstí (Orloj), a spousty dalších turisticky atraktivních míst, kterých Praha nemá nedostatek. Projděte se podél Vltavy nebo rovnou vyplujte na okružní jízdu, přejděte Karlův most, navštivte Petřín, Vyšehrad, Hradčany, Žižkovskou televizní věž a spousty jiných krásných míst.

Rezervovat ubytování v THE AUGUSTINE HOTEL - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah