BEZMĚROVSKÝ DVŮR

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Penzion BEZMĚROVSKÝ DVŮR nabízí ubytování, ale i další nepřeberné možnosti v trávení volného času. Milovníci historie si nenechají ujít návštěvu památek města Kroměříže, nazývaného & . 34; Hanáckými Aténami& . 34; . Kroměříž je vyhledávána návštěvníky zejména pro bohatství památek a byla vyhlášena nejkrásnějším historickým městem České republiky za rok 1997.

Ubytování v penzionu BEZMĚROVSKÝ DVŮR disponuje ubytovací kapacitou penzionu 58 lůžek, oddělené ubytování hotelového i turistického typu (** / *** / ****) a nabízí také ubytování s možností vstupu přímo z parkoviště v areálu. Možné jsou také přistýlky a propojení pokojů. Přípojky pro Vaši TV i internet.

BEZMĚROVSKÝ DVŮR ubytování v hotelu

Penzion BEZMĚROVSKÝ DVŮR nabízí zákazníkům ubytování v dvoulůžkových pokojích, které jsou vybaveny sociálním zařízením se sprchou a WC, resp. s rohovou vanou. Ubytování odpovídá zařazení do třídy Standard (***), kdy naši zákazníci oceňují především klidné prostředí s domácí atmosférou, kdy každý pokoj je jiný, jinak situovaný, jinak členitý s možností spaní na jednotlivých postelích, tak i tzv. manželských.

Jako samozřejmost pokládáme i spojené služby jako např. možnost stravování. Hosté mají možnost v objektu připojení na vysokorychlostní internet ne na všech pokojích), v pokojích hotelového typu televizi.

Recepce

Možnost po telefonické domluvě non-stop.

Gastronomie

BEZMĚROVSKÝ DVŮR nabízí dvě restaurace s nekuřáckým provozem. V současné době je provoz omezen a to na objednávku služeb denně do 17. hodin, snídaně stačí objednat při nástupu nebo večer do 20.00 hod.

Výdej večeří je obvykle stanoven na 18. 0 - 19.00 hod. , není problém si sjednat jinou dobu.

Okolí hotelu a Bezměrov

Kroměříž - město historických památek, škol, umění a kultury je nazýváno & . 34; Hanáckými Aténami& . 34; . Je vyhledáváno návštěvníky zejména pro bohatství památek. Kroměříž byla vyhlášena nejkrásnějším historickým městem České republiky za rok 1997. Komplex historických zahrad a Arcibiskupského zámku byl v prosinci 1998 zapsán do seznamu světového dědictví UNESCO. Město je dějištěm každoročních hudebních festivalů, výstav, odborných konferencí, sympozií a kongresů. Na tradice kroměřížského školství navazují všeobecné, odborné, pedagogické a umělecké školy. Kroměříž nabízí historické památky a leží přímo ve středu Moravy. Doporučujeme navštívit bezesporu nejzajímavějším arcibiskupský zámek s přilehlými zahradami v anglickém a francouzském stylu. Za shlédnutí rozhodně stojí zámecká obrazárna, v níž mezi nejvyhledávanější patří jedinečný Apollon a Marsyas od Tiziana. Zajímavé ale jsou i lidové stavby v Rymicích (vzdálenost 15 km), nebo např. velmi zachovalý barokní hřbitov ve Střílkách (25 km), či zřícenina. hradu Cimburka u Koryčan (40 km), hrad Buchlov (30 km), židovská synagoga v Holešově (20 km).

Rezervovat ubytování v BEZMĚROVSKÝ DVŮR

Nejbližší ubytování Bezměrov a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah