HOTEL PURKMISTR - Kroměříž

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Luxusní ubytování ve městě Kroměříž, které je v seznamu UNESCO díky svým kulturním a přírodním památkám, Vám poskytne hotel Purkmistr, který se nachází přímo v historickém centru města Kroměříž, v těsném sousedství arcibiskupského zámku. Svým umístěním je vhodný k ubytování při pracovních cestách i k rodinným rekreacím.

Luxusní ubytování ve městě Kroměříž, které je v seznamu UNESCO díky svým kulturním a přírodním památkám, vám poskytne hotel Purkmistr, který se nachází přímo v historickém centru města Kroměříž, v těsném sousedství arcibiskupského zámku. Svým umístěním je vhodný k ubytování při pracovních cestách i k rodinným rekreacím.

Nabízíme ubytování v 17 pokojích. Všechny pokoje jsou nekuřácké a disponují luxusním vybavením **** hotelu: minibar, WI-FI, TV se satelitním příjmem, varná konvice, fén.

Jednotlivé pokoje nabízejí nádherný výhled, ať už na historické náměstí či na arcibiskupský zámek, liší se velikostí, cenou a vzhledem interiéru, který je jedinečný.

HOTEL PURKMISTR ubytování v hotelu

Disponujeme třemi typy pokojů.

5 pokojů Standard, 11 pokojů Premium a 1 pokoj VIP.

Pokoje se liší velikostí, vybavení všech pokojů je stejné. Pokoje Standard nejsou přístupné výtahem (nacházejí se v 1. patře, přístup zde je z historické pavlače).

Pokoj VIP vlastní terasu s posezením a nádherným výhledem na arcibiskupský zámek.

Recepce

Recepce hotelu Purkmistr je otevřene Pondělí - Neděle 8:00 - 20:00

Gastronomie

V objektu se nachází kavárna s venkovním posezením, kde si můžete vychutnat výtečnou kávu, lahodné dezerty či jiné občerstvení.

Součástí pobytu jsou snídaně podávané formou bufetu.

Okolí hotelu a Kroměříž

Hotel Purkmistr stojí vedle světoznámého arcibiskupského zámku. K procházce vás určitě zláká i podzámecká zahrada, která je skutečným historickým klenotem. Další dominantou města je Květná zahrada, kde uvidíte dokonalé upravné záhony, rotundu, celoročně jsou v provozu dva skleníky - tropický a studený.

Z Kroměříže směrem na sever můžete uskutečnit příjemnou procházku kolem řeky Morava a směrem na východ můžete navštívit skanzen v Rymicích. dále Tlumačovské rybníky a větrný mlýn. V okolí města je vybudována celá síť cyklistických stezek, stačí si jen vybrat.

Rezervovat ubytování v HOTEL PURKMISTR - Kroměříž

Nejbližší ubytování v Kroměříži a okolí

Ubytování Kroměříž

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah