PENZION MALÝ VAL - Kroměříž

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Malý Val nabízí příjemné ubytování se snídaní pár kroků od kroměřížského zámku. Recepce je otevřena denně od 6.00 do 22.00 hodin.

Restaurační zařízení v kombinaci s barem nabízí příjemné posezení v klidném a útulném prostředí pro 35-45 návštěvníků. K soukromé schůzce můžete využít jednací salónek. Nabízíme pořádání soukromých oslav všeho druhu pro společnost do cca 60-ti osob, při kterých určitě oceníte taneční parket.

V našem penzionu můžete využít vertikání solárium, které je v oblasti umělého slunění úplnou novinkou. Při samotném opalovaní nedochází ke styku s podložkou, jak je tomu u běžných solárií a Vy jste tak maximálně chráněni z hlediska hygieny. Výsledkem je pokožka hnědých tónů a to i v partiích, kde s horizontálním soláriem neuspějete. Taktéž ceny jsou velmi výhodné.

Pro hosty penzionu je k dispozici 15 parkovacích míst ve dvoře. Parking je 24 hodin monitorován kamerovým systémem. Několik míst je možno využít i v temperované garáži.

Příjemné chvíle strávené v péči kosmetičky ocení nejedna žena. Muži už také přestávají být v kosmetickém salonu výjimkou. Kvalitní masáže za použití přírodních olejů spojené případně s léčbou reiki jsou nejen relaxací, ale i důležitým prostředkem pro udržení zdraví zejména při sedavém způsobu života.

PENZION MALÝ VAL ubytování v pensionu

K dispozici jsou apartmá, dvoulůžkové a jednolůžkové pokoje, které jsou vybaveny televizí, minibarem, telefonem a WI-FI internetem.

Gastronomie

I náročné hosty uspokojí široký výběr alko i nealko nápojů. V jídelním lístku nabízíme jako minutky několik místních specialit. Čepujeme pivo značky Bernard a připravujeme celou škálu káv značky Esserre.

Rezervovat ubytování v PENZION MALÝ VAL - Kroměříž

Nejbližší ubytování v Kroměříži a okolí

Ubytování Kroměříž

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah