ČERNÝ OREL HOTEL PENZION PIVOVAR KROMĚŘÍŽ

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Oceněný komplex pivovaru s čokoládovnou, restaurací a wellness hotelem s pivními lázněmi, saunou a masážemi. V historickém domě na historickém náměstí 200m od památek UNESCO.

Historie domu sahá do 15. století, nicméně roku 1734 jsou zde první zmínky o lékarně u ČERNÉHO ORLA. Z toho vychází náš název ČERNÝ OREL a také pojmenování jedné z místností restaurace, které řikáme Pivní lékárna. Komplex byl otevřen v prosinci roku 2009. Sládek Vám vaří poctivá piva klasickou českou technologií. V kuchyni nabízíme nejen krajová a národní jídla, ale i rauty, svatby apod. Minimálně dvakrát v měsíci můžete zažít příjemný večer při koncertu, jam sessionu, či swingové muzice. Samozřejmostí jsou exkurze po technologické části pivovaru, prosíme dopředu je zarezervujte. Penzion *** a hotel **** dohromady nabízí designovaných 15 pokojů, resp. 30 lůžek a 12 přistýlek. Příjemný zážitek Vám přeje kolektiv ČERNÉHO ORLA.

ČERNÝ OREL HOTEL PENZION PIVOVAR KROMĚŘÍŽ ubytování v hotelu

Penzion a Hotel nabízí ubytování v 15 pokojích standardu ***superior, resp. ****first class. Všechny pokoje splňují nadstandardní míru vybavení, jsou vybudovány v roce 2009 a nabídnou nejrůznější míru komfortu, jako teakové podlahy v koupelnách s benátským štukem, bidety, některé pokoje mají i vanu i sprchový kout, klimatizaci apod. Samozřejmostí je zdarma internetové připojení, větší LCD televize s možností připojení externích disků přes USB, sekretářské a jiné služby. Snídaně jsou v ceně pokoje.

Každý ubytovaný od nás navíc dostane 2 piva zdarma.

Recepce

Recepce otevřena 8.00 - 24:00 hodin, jinak nonstop telefonicky.

Gastronomie

Hlavní sládek Roman Vám vaří nefiltrovaná a nepasterizovaná piva klasickou českou technologií. Současně jsou na čepu minimálně 4 druhy. V průběhu roku 2011 se můžete těšit také na další speciály, včetně piv pšeničného typu. Tým kuchařů v čele se šéfkuchařem Peterem Formánkem připravují poctivá nejen narodní a krajová jidla. Snaží se Vás zaujmout například i speciální denní a tydenní nabídkou, stejně jako na míru vymyšlených a krásně nazdobených rautů či svateb. Peter Formánek přivezl v listopadu 2010 stříbrnou medaili z mezinárodní soutěže v Luxembursku, ve vyřezávání do ovoce a zeleniny (carving). V roce 2010, tedy v průběhu prvního roku provozu, se nám podařilo získat ocenění v soutěži Stavba roku Zlínskeho kraje, na konci srpna jsme take získali certifikát v projektu Czech Specials. I naše pivo bylo oceněno jako „Nejlepší pivo v kraji“ dle posluchačů rádia KISS Publikum, a čtyři naše piva dostaly diplom na pivním festivalu v Padochově.

Okolí hotelu a Kroměříž

TIPY PRO VOLNÝ ČAS V KROMĚŘÍŽI A OKOLÍ 1) SPORT, RELAX a) Sportcentrum Paráda Badminton, Bowling, Squash, GOLF simulátor a in-door odpaliště, Spinning®, Life studio, Ricochet, Stolní tenis, Pohybové aktivity, FITBOX®, H. E. A. T. program®, JUMPING, Vibrační plošiny, Latin dance, Step, Zumba, Thajské masáže, Relaxační a lymfatické masáže, Výživové poradenství, Turbo Solárium, Pánské a dámské kadeřnictví, Suchá pedikůra, manikůra i nehtová modeláž, Myostimulátor Kontakt: Tovačovského 3250, Kroměříž mobil, pevná linka Provozní doba: pondělí-neděle od 9,00 -22,00 hod Cesta: 800m, 10 min pěšky b) Relax centrum Zanzibar V prostoru Relax Centra najdete saunu pro maximální počet 5 osob, vířivou vanu pro 4-5 osob a příjemné posezení s minibarem, kde také můžete sledovat plazmovou televizi. Pronájem Relax Centra Vám zajišťuje soukromí. Nikdo cizí za Vámi nemůže přijít. Součástí sauny je posezení, lehátka pro maximální pohodlí. Také je Vám k dispozici minibar s osvěžujícími nealkoholickými nápoji. Kontakt: Husovo náměstí 271/11, Kroměříž mobil Provozní doba: Po-Pá 16.00 – 22.00, So-Ne 11.00 – 22.00 Cesta: 500 m, 7 min pěšky c) Masáže Jaromíra Zahradníčová Klasická masáž, medová masáž, másáž lávovými kameny Kontakt: Kollárova 1, Kroměříž mobil Cesta: 400 m, 5 min pěšky d) Halos salon Mikroklimatická solná jeskyně, speciální masážní křeslo firmy Sanyo, nahrazující profesionálního maséra. Kontakt: Kovářská 16, Kroměříž mobil Cesta: 170 m, 2 min pěšky e) Plavecký bazén Solárium, Kosmetika, Perličková koupel, Masáže, Sauna, Fitcentrum, Aqua - aerobic Kontakt: Obvodová 3965, Kroměříž pevná linka Provozní doba: viz. webové stránky Cesta: 1,5 km, 17 min pěšky f) Sportovní areál Bajda Venkovní bazény, Volejbal, Nohejbal, Petangue Kontakt: Na sladovnách, Kroměříž pevná linka: správce/plavčík Provozní doba: Po-Ne 9,00 -18,00 Cesta: 550m, 5 min pěšky

Rezervovat ubytování v ČERNÝ OREL HOTEL PENZION PIVOVAR KROMĚŘÍŽ

Nejbližší ubytování v Kroměříži a okolí

Ubytování Kroměříž

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah