PENZION U KUBESA - Kroměříž

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Kubesa v nádherné budově ze 17. století stojí přímo v historickém centru města Kroměříž. Hledáte ubytování na pracovní cestě nebo pokoj pro romantický víkendový pobyt? Právě jste našli ideální volbu. Dokázali jsme skloubit historickou hodnotu domu s novými trendy tak, abyste měli veškeré pohodlí. Navíc nabízíme luxusní pokoje!

Myšlenka vytvořit z budovy ze 17. století penzion započala před 4 lety. Naše zkušenosti s ubytováním, nápaditý design a snižování energetické náročnosti nemovitosti nás vedli k odvážnému počinu a to vytvořit novou dimenzi ubytování v historickém centru města Kroměříže.
Prioritou pro nás bylo zachovat v něm prvky, které jsou nosné a charakteristické pro domy z tohoto období (původní schodiště, zelené zábradlí, dlažba, okna apod). Díky celkové rekonstrukci se nám povedlo vytvořit 4* luxusní penzion s nádechem své bohaté historie, stejně jako Kroměříž a její krásy.

Při rekonstrukci jsme mysleli především na vaše pohodlí a na to, aby prostory byly funkční. Pokoje jsou sladěny do jemných klidných tónů tak, abyste se mohli soustředit na práci, nebo odpočívat. Klimatizace, kterou nastavíme již před příjezdem, udržuje v pokoji vám příjemnou teplotu a čerstvý vzduch.

Plně vybavená moderní kuchyňka vám poskytne prostor pro přípravu vlastního jídla. Po náročném dni můžete relaxovat v luxusní koupelně. Do vašich pokojů se dostanete buď po původním zdobeném schodišti, nebo výtahem, který také zajišťuje bezbariérový přístup.

PENZION U KUBESA ubytování v pensionu

Každý z pokojů o rozlohách 20 - 50 m2 jsme s láskou upravili podle nejvyšších standardů ubytování. I díky tomu se můžeme pyšnit **** hodnocením. Nejdůležitější je pro nás vaše pohodlí. V pokojích proto najdete velmi moderní a komfortní vybavení i přesto, že Penzion U Kubesa se nachází v budově s bohatou historií. V rámci rekonstrukce jsme hojně využili technologií, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Celkové fungování penzionu tak každodenně přispívá k náplni hodnot udržitelného rozvoje.

Luxusní design v historických prostorách, moderní technologie a klidná atmosféra zaručují příjemně strávený pobyt. Samozřejmostí v každém pokoji je bezplatná WI-FI, klimatizace a koupelna. Kapacita pokojů se může upravovat díky přistýlkám, a to až na čtyři osoby.

Bezplatné Wifi připojení - Celý penzion je pokrytý vysokorychlostním internetem. Klimatizace - Každý pokoj je vybaven moderní klimatizací. Minibar - Každý pokoj v penzionu je vybaven minibarem. Trezor - Pokud potřebujete, můžete bezplatně využít bezpečnostního trezoru, který je součástí každého pokoje.

Bezplatné Wifi připojení

Celý penzion je pokrytý vysokorychlostním internetem.

Klimatizace

Každý pokoj je vybaven moderní klimatizací.

Minibar

Každý pokoj v penzionu je vybaven minibarem.

Trezor

Pokud potřebujete, můžete bezplatně využít bezpečnostního trezoru, který je součástí každého pokoje.

Rezervovat ubytování v PENZION U KUBESA - Kroměříž

Nejbližší ubytování v Kroměříži a okolí

Ubytování Kroměříž

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah