WESTERN STEAK HOUSE KOJETÍN

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Western House Kojetín - ubytování za dobré ceny v nově zrekonstruovaném měšťanském domě. Vpřízemí penzionu je v provozu Pizzerie a restaurace, vedoucí p. Dostál, se širokou nabídkou pizzi i ostatních jídel.

Western Steak House Kojetín - ubytování za dobré ceny, převážně ve dvoulůžkových pokojích pro firemní pracovníky, rodiny na dovolené i výletníky na kolech,

nedaleko Kroměříže, Prostějova, Přerova, Chropyně a Tovačova.

V letních měsících nabízí restaurace příjemné posezení na letní zahrádce s možností hry dětí na naší zahradě.

Parkovací místo přímo před budovou, ostatní na parkovišti 30 m od budovy.

WESTERN STEAK HOUSE KOJETÍN ubytování v pensionu

PENZION nabízí tyto kategorie pokojů:

Dvoulůžkové pokoje - sprcha, WC, lednice, varná konev, WIFI

Dvoulůžkový pokoj + 2× přistýlka + dětská postýlky - sprcha, WC, lednice, varná konev, WIFI

Třílůžkový pokoj + možná přistýlka - WC a sprcha na chodbě.

Recepce

Ubytování je realizováno na základě telefonické dohody a ve spolupráci s obsluhou baru v restauraci, která se nachází v přízemí penzionu. Ubytování je možné od 14,00 hod do 20,00 hod, nebo dle předchozí domluvy. Konec ubytování je vždy max. v 10,00 hod.

Gastronomie

Restaurace se skládá ze dvou částí. PROSTOR PŘED BAREM nabízí 24 míst k sezení. Saloon je vhodný pro rodinné oslavy a sváteční obědy s dětmi. Též 24 míst k sezení, v případě objednávky bujarého veselí, různých společenských příležitostí (recepce, promoce, svatební hostiny atd.) je možné využít rezervaci celého restaurantu, pak je možné uspořádat akci pro 48 lidí. V letních měsících je k dispozici příjemné posezení na letní zahrádce s možností hry dětí na zahradě. Zahrada je též vhodná pro letní rodinné oslavy.

Okolí pensionu a Kojetín

V okolí se nachází mnoho zajímavých míst. Nejznámější je město Kroměříž, zapsané se svými památkami v UNESCU - zámek, Podzámecká zahrada, Květná zahrada, je možné si sjednat návštěvu v pivovaru Černý orel. V Muzeu je expozice obrazů Maxe Švabinského a mnoho dalších zajímavostí. Také stojí za zmínku Svatý Hostýn - významné poutní místo, dále bazilika na Svatém Kopečku u Olomouce a s tamní ZOO. Nedaleká Olomouc nabízí též velké množství kulturních památek a stojí za návštěvu. Pro rybáře městečko Tovačov se svými tovačovskými jezery, v létě i možnost koupání v přírodě.

Rezervovat ubytování v WESTERN STEAK HOUSE KOJETÍN

Nejbližší ubytování v Kojetíně a okolí

Ubytování Kojetín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah