LÁZEŇSKÝ DŮM PALACE BELLARIA - Františkovy Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Lázeňský dům Bellarie se nachází v klidné části Františkových Lázní, přímo naproti parku a divadlu Boženy Němcové. Od hlavní budovy Palace I je vzdálen cca 60 metrů a je dostupný přes vlastní parkoviště společné pro Palace I, II a Bellarii.

Lázeňské domy PALACE I, II a Bellarie se nacházejí v klidném centru Františkových Lázní poblíž pěší zóny. Domy jsou od sebe vzdáleny 20 - 60 metrů. LD PALACE je registrován jako nestátní zdravotnické zařízení u Českého inspektorátu lázní a zřídel při MZ ČR. Lékařský zdravotní dohled je zajišťován odborným lékařským personálem. Hotel má vlastní parkoviště hlídané kamerovým systémem.

LÁZEŇSKÝ DŮM PALACE BELLARIA ubytování v hotelu

LD Bellaria nabízí luxusní stylové ubytování ve standardu čtyř hvězdiček - exkluzivní prostorné apartmány s balkónem a dvoulůžkové pokoje (1 bezbariérový). Pokoje jsou komfortně vybavené a zařízené v klasicistním stylu. Hotel má vlastní jídelnu a výtah. Léčebné procedury jsou poskytovány v hlavní budově Palace I.

Recepce

24-h

Gastronomie

Servírovany jsou jak domácí tak i zahraniční speciality. Snídaně jsou podávány formou švédských stolů, obědy a večeře výběrem ze tří menu se salátovým bufetem. Pod domluvě je možné zajistit dietní i bezlepkový program. Během dne si můžete pochutnat na kvalitní kávě s domácími dezerty. Jednou týdně se pořádá večer s živou hudbou. (LD Palace I)

Rezervovat ubytování v LÁZEŇSKÝ DŮM PALACE BELLARIA - Františkovy Lázně

Nejbližší ubytování ve Františkových Lázních a okolí

Ubytování Františkovy Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah